≫ 

Smršala je 13 kg, a jede sve što želi - čak i čips! U čemu je njena tajna?

Britani je htela da smrša na zdrav način, bez uvođenja dijete

  • 10
Brittany Ngo Printskrin Instagram / Brittany Ngo

Britani Endžio (23) je blogerka, fitnes infuenserka i grafički dizajner. S obzirom da je godinama imala problem sa viškom kilograma, u maju 2019. godine je rešila da promeni svoj način života i smrša.

Iako mnogi na osnovu njenih sadažnjih fotografija pretpostavljaju da je Britani bila na strogom režimu ishrane, i ograničila unos mnogih namirnica, blogerka tvrdi da apsolutno nije sebi zabranila nijedno jelo.

Britani koja živi u Južnoj Indijani, i dalje jede čips, kada ima potrebu za grickalicama. Ona samo vodi računa da jede slatkiše i grickalice umereno, a fizičku formu održava vežbanjem.

- Čips je moja slabost i definitivno ga i dalje jedem.Međutim, slušam svoje telo i čim osetim da sam sita, sklanjam hranu ispred sebe. Jedem šta god želim - ne volim da se ograničavam. Međutim, jedem stvari koje želim umereno. Preveliko konzumiranje bilo koje namirnice nije dobra stvar - ispričala je ova devojka.

Blogerka tvrdi da ne jede puno mlečnih proizvoda i mesa, kao i da sama sprema većinu svojih obroka. Njena ishrana je dobro izbalansirana, a osim toga uvela je i redovnu fizičku aktivnost u svoj raspored.

 
 
 
View this post on Instagram
Well folks I’ve done it again! Big thanks to my mediocre design skills for allowing me to play pretendA post shared by Brittany Ngo (@brittanyng0) on

- Dižem tegove 3 do 4 puta nedeljno (dva dana radim noge, jedan dan gornji deo tela i jedan celo telo) i vozim biciklu u teretani (4-5 puta nedeljno, po 50 minuta) - objasnila je Britani.

S obzirom da je i ona trenutno u karanitnu zbog širenja infekcije u gradovima Engleske, mlada blogerka sada vežba kod kuće, radi HIIT trening (intervalni trening visokog inteziteta) i podiže tegove.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Brittany Ngo (@brittanyng0) on

Influenserka tvrdi da je isklesano telo dobila za samo godinu dana, kao i da je uspela uz ovaj plan da smrša oko 13 kg.

- Neverovatno je kad vidiš kako se tvoje telo menja i jača, kako postižeš veći nivo kodicije i sve impresivniji izgled. Želela sam da imam snažno, zdravo telo i da povratim samopouzdanje. Kad želite nešto toliko učinićete sve da to postignete. Nisam prestajala da vozim bicikl čak i nakon lošeg treninga. Stalno sam se vraćala vežbanju, i drago mi je što sam uspela. Verujte procesu, ne odustajte i počećete da primećujete rezultate - istakla je blogerka iz Velike Britanije.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Brittany Ngo (@brittanyng0) on

Video: Mnoge mršavice nisu uspele da izvedu ovaj trik, ali ova bucka ga je odradila u nekoliko sekundi

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sexo

    22. april 2020 | 20:56

    Ako nece dobro izgledati sa 23god kada ce onda? Mozda kada unuka bude u vojsku pratila?

  • PIXY

    22. april 2020 | 20:30

    A sto je Britani "pre" pokrila lice mobilnim,jel ima budala koji veruju da je ovo ista osoba

  • seljo

    22. april 2020 | 20:58

    jede jedan komadic cipsa dnevno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA