≫ 

Bez botoksa i filera: Melanija Tramp otkrila tajnu svog savršenog izgleda sa 50 godina

Prvoj dami Amerike mnogi zavide na dobrom izgledu

  • 13
Melanija Tramp Foto: Tanjug/AP

Melanija Tramp je nedavno proslavila jubilarni 50. rođendan, a zahvaljujući vitkoj liniji i blistavoj lepoti niko ne može da poveruje da ima toliko godina.

Bivša manekenka i dalje izgleda poput super modela, a mnogi se pitaju u čemu je tajna njene mladolikosti.

Iako ne znamo previše o Melanijinom privatnom životu, ona je u retkim intervjuima otkrila ključne stvari vezane za njenu negu lepote.

"Nisam ništa radila na licu"

Teško je povjerovati da prva dama SAD-a ima 50 godina, ali ćemo vas podsetiti da je lepotica iz Slovenije uvek brinula o svom zdravlju i lepoti.

Melanija navodno sa suprugom ne deli istu spavaću sobu, već spavaju u odvojenim i budi se rano da bi njihovog 14-godišnjeg sina Barona spremila za školu, prenosi Vashington Post.

Melanija Tramp Foto: Tanjug/AP

Jede najmanje sedam voćki na dan, a za GQ magazin je otkrila da započinje svoj dan smutijem ili kašom. U intervjuu za Allure objavljenom još 2011. godine,  Melanija je istakla da je protivnica botoksa i da u svom stanu ima lični kozmetički salon u kome zakazuje masaže i pedikir.

Ljudi pričaju da koristim različite procedure za lice. Nisam ništa radila na licu niti na telu. Živim zdravo, pazim na svoju kožu i telo. Ja sam protiv botoksa i protiv injekcija. Mislim da one oštećuju lice i nerve. Ovo sam sve ja. Ostariću graciozno, kao i moja majka – navela je Melanija.

- Koja je svrha botoksa i uvećanja usana? Ako vas to čini srećnim, u redu. Ali to nije za mene - dodala je u intervju.

Razmišlja kao starije generacije žena

- Sada sve više žena u Evropi idu pod nož i koriste botoks, ali starije generacije kažu: 'Ja ću samo da starim graciozno'.  Imam 40 godina. Ne želim da izgledam kao da imam 15 ili 20 - kazala je u intervju pre deset godina.

Melania Trump, Melanija Tramp, Brigitte Macron, Brižit Makron Foto: Tanjug/AP

Nekadašnja manekenka je takođe rekla da oduvek vodi računa o svom licu, da joj je važno da svakog dana hidrira kožu i štiti je od sunca, kao i da nikad ne ide u krevet dok ne skine šminku.

- Kada se probudim ujutru, volim da se osvežim i stavim malo tonika na lice, a zatim kremu sa aktivnim kiseonikom i sa vitaminima A, C i E.  Veoma mi je važno da moja koža ostane hidrirana tokom celog dana - ispričala je svojevremeno.

Video: Ratni veteran odmerio Melaniju, pa rekao: Da sam mlađi...

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA