≫ 

Adel smršala neverovatnih 45 kg: Ovo je čudesna dijeta koja se širi internetom poput munje

Neverovatna transformacija pevačice Adel iznenadila je sve njene obožavaoce

  • 15
Adele, Adel Foto: Profimedia/Martin Harris/Capital pictures, Profimedia/BACKGRID/Backgrid UK

Adel je oduševila svoje obožavaoce svojom novom figurom - uspela je da smrša neverovatnih 45 kilograma. Mnogi ljudi, koji očajnički žele da idu njenim stopama, pitaju se kako je mega zvezda uspela u tome.

Poznata britanska muzičarka Adel svoju neverovatnu transformaciju postigla je zahvaljujući dijeti sirtfood.

Sirtfood dijeta se zasniva na konzumiranju biljne hrane kao što su kelj i heljda, odnosno namirnica koje podstiču proizvodnju enzima u telu koji je poznat kao sirtuin.

Popularan režim ishrane se zasniva na konzumiranjua kelja, heljde, jagoda, citrusa, urmi, maslinovog ulja, tamne čokolade, zelenog čaja, crnog vina, jabuka, peršuna, crvenog luka, kurkume, borovnice...

Meso ne spada u ovu grupu namirnica, ali dozvoljeno je. Bitno je samo da ne zameni "sirtuin" namirnice.

Pevačica Adel Foto: Profimedia

Video: Karleuša hranila labudove, a svi su gledali samo koliko je smršala

Nabrojane namirnice su poznate po svom blagotvornom dejstvu - aktiviraju sirtuin (gene za mršavljenje), smanjuju apetit, pojačavaju metabolizam.

Ova dijeta dovodi do brzog gubitka kilograma, očuvanju mišićne mase, a štiti od hroničnih oboljenja.

Dijeta se sprovodi kroz dva kruga koji traju tri nedelje. Postoje specifični recepti i plan ishrane, pa se postepeno dodaje što više proteina koji pripadaju ovom planu ishrane.

Sirtfood dijeta se širi internetom poput munje i praktikuju je mnoge poznate ličnosti. Osim Adel, ovog režima ishrane se pridržavala i Pipa Midlton, kuvarica Lorejn Paskal i manekenka Džodi Kid.

Adele, Adel Foto: Profimedia/BACKGRID/Backgrid UK

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • alfa2.rs

    8. maj 2020 | 22:25

    Ja ne znam koliko vise puta da objasnjavam. Salo gubis kroz kalorijski deficit. Kraj! The end! Znaci ne postoji drugi nacin, zakon termodinamike. Misic odrzavas tako sto gubis u proseku 1% telesne tezine nedeljno, dovoljnim unosom proteina ( ja uzimam oko 2.2 grama po kilogramu mase ) i vezbama opterecenja. Sve te “dijete” se zasnivaju na tome da ti moras da budes u kalorijskom deficitu. Ako je tebi potrebno 2500 kalorija da budes na istoj kilazi a uneses 2000 ti gubis kilazu. Ako uneses 2700 ti dobijas kilazu. Da li jeli zelenu salatu ili milku, kilazu ces dobiti ili izgubiti u zavisnosti da li ste u deficitu ili surplusu. Novine i treneri se koriste fensi stvarima kako bi uzeli NOVAC a korisnici samo gledaju gde postoji magicna pilula i razlog koji opravdava to sto oni jedu mnogo i nemaju fizicku aktivnost. Deficit stvaras kroz hranu ili povecanjem fizicke aktivnosti, a najbolje je kombinacija ta dva. Spusti viljusku i videces kako za par meseci nestaje salo, veoma prosto :)

  • 🤷🏻‍♂️

    8. maj 2020 | 21:15

    Sta ste ga nabrojali samo tako..daj lepo dorucak rucak vecera sta i kako pa da probamo

  • monella

    8. maj 2020 | 23:38

    Smanjila zeludac ili ugradila bypass

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA