≫ 

Hit proizvod od maline: Jedinstvena maska od crvenog zlata oduševila žene

Postala je izuzetno tražena kod pripadnica lepšeg pola...

  • 0

Za sve meštane opštine Arilje malina je pravo crveno zlato, od kog se živi generacijama unazad. Ona se bere, prodaje, prerađuje u džemove, sokove i slatka i tako donosi novac u domove.

Međutim, jedna Ariljka malinama je udahnula novi život i iskorstila ih na jedinstven način. Mila Lečić je od ovog zdravog voća napravila masku za lice i to je, kako se pokazalo, bio pun pogodak.

- Nama je malina sve, pa zašto je ne iskoristiti i u kozmetičke svrhe. Puna je voćnih kiselina, vitamina i minerala. Prvo sam kao i obično, probala masku na sopstvenoj koži i videla da je efekat odličan. Jer, sve što se jede, može da se i stavi na lice. Maska se pravi od sušenih malina i hidrantne podloge, drži se oko 20 minuta i odgovora svakom tipu kože. Ovo voće zaista je naše crveno zlato -  rekla je Mila za RINU.

Maska od maline vrlo brzo postala je izuzetno tražena kod pripadnica lepšeg pola, pa na tretman dolaze i žene iz obližnjih gradova. Ono što je oduševilo Milu, jeste činjenica da čak i žene iz Arilja ne odolevaju ovom novom trendu koji je ona lično postavila.

- Obična je predrasuda da samo žene iz grada vode računa o svom izgledu. Naše Ariljke, iako većina njih, radi teške poslove u malinjacima, negovane su i prate trendove.

U našoj galeriji pogledajte kako izgleda ova maska:

- Ni njima ovog voća nikad dosta, pa su sa oduševljenjem prihvatile ovu masku sa domaćim malinama, jer nigde nisu tako crvene i zdrave kao u Arilju - priča Mila uz širok osmeh.

Da li će ovaj Milin izum zaživeti i u ostalim krajevima Srbije, ostaje da se vidi, ali sigurno je da maline nisu više samo muka za Ariljke, već mogu biti i te kako korisne.

(Telegraf.rs/RINA)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA