≫ 

Devojka sa 600 tetovaža i plavim beonjačama: "Šta me briga, kao da će bilo ko izgledati lepo sa 70"

Do te mere je mrzela svoj odraz u ogledaju da je morala da promeni lični opis

  • 18
Amber Luk Foto: Instagram/ambs_luke

Instagram influenserka potršila je 120.000 dolara ne bi li transformisala svoj izgled od glave do pete i prekrila doslovno čitavo telo tetovažama.

Amber Luk iz Brizbejna potrošila je čak 50.000 na skoro 600 tetovaža, uključujući i mastilo koje je ubrizgala u očne jabučice tokom 40-minutne procedure zbog koje je bila slepa tri nedelje.

Kaže da je još 70.000 dolara potrošila na rascep jezika (kako bi bila kao zmija), silikone u grudima, filere u jagodicama i usnama, ali i brazilsko podizanje zadnjice.

U epizodi rijalitija "Hooked On The Look" kaže da je sve to činila jer je mislila da izgleda "užasno", te da je njen pređašnji izgled bio "previše dosadan".

- Znam da zvuči previše materijalistički to što sam želela da izmenim sebe, ali zamislite da se toliko mrzite, baš toliko da ne možete da se pogledate u ogledalo? Nisam mogla da izlazim iz kuće. Život mi je bio grozan - rekla je nakon čega je zaplakala.

- Sada sam zaista drugačija osoba nego što sam bila. Osuđuju me, ali sama na kraju dana jaka osoba koja sve stoički podnosi - dodala je.

Sa samo 16 godina razvila je ljubav prema tetovažama pre nego što je počela ekstremno da menja svoje telo.

Njeno telo je danas u potpunosti prekriveno tetovažama.

- U čemu je poenta normalnog života? To je dosadno. Pitate me koliko sam potrošila na tetovaže? Moja mama uvek plače kada pričam o ovome, ali to je oko 50.000 dolara. Još 70.000 hiljada sam potrošila na potpunu modifikaciju svog tela - ispričala je.

Pre nego što se podvrgla brazilskom podizanju zadnjice kaže da su joj savetovali da se ugoji 10 kilograma.

- Uzeli su masnoću iz tih oblasti i ubrizgali mi u zadnjicu. Mnogi će me pitati zašto nisam išla u teretanu jednostavno, ali ja sam lenja. Jezivo sam lenja. Izvinite, ali radije bih platila 15.000 za zahvat. Ako me to čini materijalistom, neka bude.

U novembru prošle godine, Amber je otkrila da je bila slepa tri nedelje nakon što je odlučila da ubrizga mastilo u očne jabučice.

- Ne mogu ni da vam opišem kako je to izgledalo. Kada su mi ubrizgali iglu u oko, imala sam osećaj da mi je neko zabio 10 noževa. Četiri puta su morali u svako oko da bi procedura bila kako treba, ali sam bila slepa tri nedelje. To je bilo prilično brutalno.

I, verovali ili ne, smatra da je sa ekstremnim promenama završila.

- Nemam ništa u planu. Neću više razdvajati jezik, neku više tetovirati oči. Ne brinem se kako ću izgledati kada ostarim, shvatam da svi stare, pa niko neće biti lep sa 70. Na kraju dana, ovo je jedino što ću odneti u grob sa sobom - zaključila je.

Video: Duško je iglom ubo svoje lice i telo više od milion puta jer mu se tako sviđa

(T.T./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA