≫ 

Uticajnu influenserku nazvali "daskarom" bez grudi: Njen odgovor je oduševio internet

Ona je imala spreman odgovor za sve ljude koji je vređaju

  • 1
Madelin Ang Foto: Instagram Printskrin/okokokmou

Influenserka Madelin Ang  koja je svojim pratiocima poznata kao Okokokmou, suočila se sa mnoštvom okrutnih komentara nakon što je objavila fotografije u bikiniju sa svog odmora u Maleziji.

Madelin je ovog leta boravila na prelepom ostrvu Redang, te se trudila da zabeleži najbolje detalje sa svog putovanja. Uticajna influenserka je napravila seriju fotografija u kupaćem kostimu, ali nije mogla ni da zamisli da će nekima zasmetati njen izgled u bikiniju.

Fotografija na kojoj Madelin nosi jednostavan sivi bikini je lajkovana više od 43.000 puta, i broji na stotine pozitivnih komentara. Međutim, među pohvalama bilo je i onih koji su iskoristili priliku da vređaju mladu influenserku na račun fizičkog izgleda.

Naime, mnogi su joj zamerili što nema velike grudi, te su je nazvali "daskarom".

Madelin se nakon toga oglasila putem Instagrama i odgovorila svim ljudima koji su je nazivali pogrdnim imenima, samo zato što nema bujne obline.

Ona je rekla da je ponosna na svoju figuru.

 

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Ok毛 / Madeleine Ang (@okokokmou) on

- Oduvek sam smatrala da imam male grudi i znam da sam ravna kao daska. I ne samo to, već sam i niskog rasta i ne naročito dobrog izgleda, baš poput nerazvijenog deteta. Ali, istini za volju, veoma sam ponosna na sebe. Veoma sam srećna jer mogu da radim ono što želim. Ispunjavam svoje snove i pritom ne povređujem nikoga. Sve dok nikoga ne povređujete, uvek bi trebalo da bude svoji - napisala je zvezda Instagrama koju prati 175.000 ljui.

Mnogi su pohvalili influsenersku zbog pozitivnog stava, ali i spremnosti da govori o svom nesavršenom izgledu.

- Izgledaš veoma lepo i seksi! Želim da budem samouverena poput tebe.

- Ništa nije lepše od osobe koja prihvata sebe i koja je svesna da ju je majka priroda stvorila. Svaka čast!

- Sviđa mi se tvoj stav. Ako vidim negativne komentare na tvom profilu, pomoći ću ti da ih prijaviš - samo su neki od komentara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA