≫ 

Uopšte nije visoka, ali ima najduže noge u svetu šou-biznisa: Niko ne može da joj stane na crtu

Ona je visoka samo 152 cm, ali ima najduže noge od svih dama iz šou-biznisa

  • 4
Kylie Minogue

Foto: Profimedia

Duge noge se smatraju odlikom ženstvenosti, naročito u zapadnoj kulturi. Ali, da li ste se nekada zapitali koja je idealna dužina nogu?

Studija psihologa sa Univerziteta Liverpul i Univerziteta Koledž London pokazala je da je idealna dužina nogu 1,4 puta veća od gornjeg dela tela.

Kako bi pronašli najduže noge, naučnici su uporedili proporcije tela slavnih dama i došli su do iznenađujućih rezultata.

Pop zvezda Kajli Minog, poznata kao "džepna Venera", visoka je samo 152 cm, ali ona zapravo, prema proporcijama iz studije, ima najduže noge od svih dama iz sveta šoubiznisa.

Iako je možda mala rastom, 52-godišnja pevačica ima neverovatno duge noge u poređenju sa svojim sitnim telom - zapravo duže od „savršenog“ odnosa.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kylie Minogue (@kylieminogue) on

 

Svesna svog aduta, Australijanka je više puta na crvenom tepihu nosila odevne kombinacije u kojima je upravo svu pažnju usmerila na svoje duge noge.

Kajli je na osvnou formule „savršenog“ odnosa zauzela prvo mesto na listi, a odmah za njom slede Viktorija Bekam, Rita Ora, Nikol Kidman, Keli Bruk.

Da li vam se dopadaju noge Kajli Minog?

 

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kylie Minogue (@kylieminogue) on

 

Video: Bezobrazna manekenka pozirala gola u bazenu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA