≫ 

Mnogi bi da imaju život kao Jovana Joksimović, ali ako pitate žene one bi najpre iskopirale ovo!

Postoji nešto na čemu joj mnoge žene zavide

  • 16
Jovana Joksimović foto: ATA Images; pixabay.com

Najpopularnija voditeljka u Srbiji Jovana Joksimović ovih dana je izazvala mnogo polemika na temu da li će ostati na TV "Prva" ili ne. Ali, u skladu sa novim događajima sve je izvesnije da se na ovoj televiziji više neće zadržavati.

Kao jedno od najtelevizičnijih lica u Srbiji, Jovana i posle 20 godina rada podjednako pleni pažnju kako ženskog, a kako i muškog pola.

Zbog besprekornog ukusa za stil, nije ni čudo što važi za jednu od modnih ikona, ali to nije ono što će svi prvo prokomentarisati.

Naime, mnogim ženama sinonim za Jovanu Joksimović je upravo njena savršena kosa, pa tako ni ne čudi što većina njih dolazi u frizerske salone i želi baš ovakvu frizuru. Savršeni karamel balejaž postao je san mnogih žena, a posebno sa dva plava pramena koja uokviruju lice i tako ga ističu.

Kako do kose poput Jovanine?

Metoda farbanja kose koja je nastala još 70-ih godina prošlog veka u Parizu, vratila se nedavno na velika vrata i pokorila sve verne sledbenice "bjuti" trendova!

Balejaž tehnika je tehnika bojenja kose prilikom koje se pramenovi prave ravnomernim potezima od korena kose do vrha pramena, kako bi prelaz između prirodne boje kose i boje pramenova izgledao što prirodnije.

Pri korenu kose boja se nanosi u tankom sloju, a na vrhovima u gustom, što rezultira debelim širokim pramenovima koji izgledaju kao da su posvetlili prirodnim putem.

Balejaž tehnika veoma je slična popularnom ombreu ili običnom šatiranju, ali daje daleko prirodniji, elegantniji i sofisticiraniji krajnji ishod.

Video: Željko otkrio zašto mu Jovana ne glumi u spotovima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • max

    21. septembar 2020 | 11:52

    E , bas joj zavidim... Boze ti sacuvaj! Mnogo nafurana, puna sebe, misli da je najpametnija.... a o lepoti??? Mislim da nije ni prosecno lepa...

  • Zaista

    21. septembar 2020 | 11:18

    ne bih....ziveti u strahu kao što ona zivi..??????......neka hvala....

  • majalena

    21. septembar 2020 | 13:17

    Evo ja ne bih zeljela ni njen zivot, ni kosu, ni oci....nista.Ne njen, nego niciji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA