Dužina kose otkriva karakter: Ako ste rešili da se ošišate na kratko, to znači samo jedno!

Frizura nije samo odraz stila, njome podsvesno šaljemo poruke ljudima kojima smo okruženi

  • 2
foto Pixabay

foto Pixabay

Duga kosa, „ispeglana“ ili sa zanosnim loknama, srednje dugački bob uvijen u kovrdže ili ravan, sasvim kratka kosa, jednobojna ili sa pramenovima i pravilnim ili asimetričnim šiškama... Mogućnosti su brojne i zavise od ličnih afiniteta, ali i oblika lica. Ali, odabir frizure ne odražava samo naš stil – on otkriva i karakter i skrivene namere koje nam se roje u glavi.

Dugačka kosa

 

Kosa do ispod ramena i duža karakteristična je za stabilne, odmerene i jednostavne žene koje se „ne okreću kako vetar duva“. Ako se nađete u dilemi, potražite savet od žene koja ima dugu kosu – ona je mudra, „tri puta meri, pa tek onda seče“ i naučiće vas da sagledate veći broj perspektiva od one dve koje ste zacrtali kao moguće rešenje problema koji vas muči.

Ujedno, žene koje imaju dugu kosu su misteriozne i vole da budu zavedene.

Devojka, žena, kosa, frizura

Foto: Shutterstock

Kosa srednje dužine

 

Srednje dugački bob biraju žene koje su fleksibilne i pouzdane, a ujedno i avanturistički nastrojene, bez obzira na to da li su veoma mlade ili su već počele da „troše jesen života“.

Ove žene su pune iznenađenja, energične i zabavne. Flertuju nesvesno, znaju da čuvaju tajne i izvanredne su majke i supruge.

foto Pixabay

foto Pixabay

Kratka kosa

 

Dame koje odluče da imaju kratku frizuru su samouverene, odvažne i hrabre. One ništa ne kriju, imaju britak jezik i misle brzo poput vidre.

Odlično barataju novcem, vredne su, spremne na svaku vrstu poslovnog rizika i sjajne su domaćice.

foto Pixabay

foto Pixabay

Ukoliko ste ceo život imali dugu kosu ili srednji bob, a onda doneli odluku da se ošišate na kratko, želite da se oslobodite stega prošlosti i da punim jedrima zaplovite u budućnost koju ćete sami kreirati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA