"Tata me je terao da držim dijetu kad sam imala samo 10 godina": Bivša misica otvorila dušu

- Moja starija sestra izgledala je kao Barbika, a ja sam bila ružno pače - otkrila je Olivija Kulpo

  • 1
Olivia Culpo, Olivija Kulpo

Foto: Profimedia

Američka manekenka Olivija Kulpo (28), koja je 2012. pobedila na svetskom izboru za Mis Univerzuma, uživa na godišnjem odmoru u luksuznom rizortu u Meksiku.

Lepa brineta se na Instagramu pohvalila atraktivnim fotografijama s plaže na kojima pozira u bikiniju i ponosno pokazuje savršenu liniju. Ali, Olivija nije oduvek imala besprekornu figuru. Kako je nedavno otkrila u jednom intervjuu, zanosna manekenka u tinejdžerskim danima zanosna manekenka imala je ozbiljnih problema sa samopouzdanjem upravo zbog odraza u ogledalu.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Olivia Culpo (@oliviaculpo) дана

 

- Bila sam si ružna dok sam odrastala, čak sam i u svojoj porodici osećala kao da sam „crna ovca“ – ispričala je Olivija. - Moja starija sestra izgledala je kao Barbika, a ja sam imala ozbiljnih problema sa viškom kilograma. Bila sam ružno pače.

Bivša misica otkrila je i kakve su bile reakcije njene porodice kada je ona počela da se bori protiv viška kilograma.

- Kad sam napunila 10 godina, tata mi je rekao da moram da idem na dijetu. On je zaista neverovatan lik; uvek je bio sportski tip koji trči maratone i vodi aktivan život. Na svom primeru naučio me je da nema rezultata bez ulaganja i odricanja. Danas znam da su me sve te borbe u detinjstvu oblikovale kao ličnost i pomogle mi da izgradim samopouzdanje koje danas imam – ispričala je Olivija.

 

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Olivia Culpo (@oliviaculpo) дана

 

 

Njena sestra Aurora Kulpo podelila je porodičnu tajnu koju je Olivija dugo skrivala od javnosti.

- Bila je svesna svoje debljine, ali bez obzira na sve, znala je da privuče pažnju na sebe. A onda je s godinama postala jako atraktivna i završila je na naslovnoj strani prestižnog magazina. Tako se to radi! - rekla je ponosno manekenkina sestra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA