Anastasija iz Beograda ima 17 godina i 40 tetovaža: Ova poslednja na čelu je baš "hardcore"

Anastasija Marković je svesna osuda: Svaki put se osećam kao "novi čovek"

  • 8
Anastasija Marković Foto: Privatna arhiva

Anastasija Marković 17-godišnja Beograđanka, koja ima više tetovaža nego godina, nedavno je odlučila da se istetovira i na licu, tačnije na čelu. Devojka ima već preko 40 tetovaža, ali ova na čelu joj je najdraža.

Naime mlada devojka koja je na Instagramu poznata kao "Azura.mod" istetovirala je na čelu reči "Hardcore Belgrade". Autor ove tetovaže bio je Duško Vujičić, tattoo umetnik koji ima preko stotinu tetovaža na telu i licu.

- Svaka tetovaža nosi svoju priču, I svaki proces tetoviranje je doživljaj za sebe, svaki ulazak u studio i izlazak sa novom tetovažom je posebno iskustvo. Iskreno svaki put se osećam kao "novi čovek" - rekla je Anastasija za "Telegraf".

Svaka tetovaža ima posebnu priču i dubinu, smatra mlada Beograđanka. Ona se najčešće susreće sa pitanjem "Šta znači ta tetovaža", ipak to smatra previše ličnim.

-  Jednostavno tetovaže smatram delom sebe i ne mogu sebe da zamislim bez njih. Svesna sam osuda sa kojima se svakodnevno susrećem, ali to je način života koji sam sama izabrala i ne kajem se ni zbog čega - dodala je mlada devojka.

Ova Beograđanka kaže da je nova tetovaža na čelu nije bolela, ali je bilo neprijatno s obzirom na to da je zvuk mašinice bio jako glasan.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by DuleTMF (@duletmf) on

- Činjenica da ne smem da se pomerim ni milimetar je bila malo stresna ali sve je prošlo savršeno. Naravno Dule je kao i uvek ispunio sva moja očekivanja - prisetila se 17-godišnjakinja.

- Inspiracija za ovu tetovažu , trenutno meni najdražu, s jedne strane bio je upravo taj način života na koji sam se odlučila. A s druge strane ljubav prema gradu u kom sam odrasla - rekla nam je Anastasija.

Ona nam je otkrila da je tattoo umetnik Duško Vujičić radio nekoliko njenih tetovaža:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Co21

    31. oktobar 2020 | 14:49

    Volim da vidim lepu tetovazu, volim sleeve preko cele ruke, velike tetovaze na ledjima i generalno jos mnogo toga, ali da je uradjeno onako sa stilom. Pri tom mi je uzasno videti da neko ima tetovazu na licu, na sakama, na prstima. Tetovaze kakve god da su, na tim delovima tela su neprihvatljive i nisu lepe uopste(naravno, licno misljenje)

  • Qwer

    31. oktobar 2020 | 15:22

    Devojka je izabrala svoj stil života. Rano ili ne, vreme će joj reći, ako roditelji nisu. S moje strane SREĆNO!

  • Milojko

    31. oktobar 2020 | 15:39

    Men ne smeta😍😍😍😎😎😎🐒🐒🐒

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA