Trendovi su se promenili: Ovako danas muškarci zamišljaju savršenu ženu

Lepota je nešto više od izgleda

  • 2
foto Pixabay

foto Pixabay

Trejsi Koks, Britanka koja se bavi seksualnim i problemima u vezama, sprovela je malo istraživanje preko društvenih mreža o tome kako muškarci vide idealnu ženu.

Na iznenađenje mnogih, pojavili su se neočekivani odgovori, a lepotice koje su povedene trendom koji datira od pre deset godina, verovali ili ne - nisu na ceni.

U 2020. godini zapravo ne postoji određeni i omiljeni tip tela. Sve manje se pridaje značaj fizionomiji, a više je akcenat na tome kakva ste osoba.

Istraživanja govore da muškarci više preferiraju prosečan tip žene nego supermodele.  A ako ulazimo i u detalje, davali su veću ocenu lepom licu, nego lepom telu.

Karakter i um su ocenjeni najvišom ocenom, a da li je u pitanju plavuša, brineta ili crnka, više nikoga nije briga.

Devojka

Foto: Pexels/Alexander Mils

Ovim rečima su muškarci opisivali najpoželjnije ženske atribute: snažan um, da je srećna, emocionalno inteligentna, strastvena.

Muškarce će privlačiti i određene stvari kod žena iz prosto evolucijskih razloga, što je usko vezano sa sposobnošću da rađa i brine o potomstvu. Na to ukazuju širi bokovi, mladost, sjajna koža.

Ukoliko je reč o seksu i instant vezi, fizički izgled je svakako prioritet, ali po pitanju ozbiljnih veza, trend se znatno promenio.

Žene sve više ipak žive po nerealnim standardima lepote, ali je pitanje ko ih postavlja?

 

estetska plasticna operacija, esetetika, lepota, ulepšavanje, maldost, botoks, hijeluron, tretman

Foto: Shutterstock

Plastična hirurgija nikad više nije imala "pune ruke posla". Kardašijanke su imale toliko zahvata, da bi se jedva mogle identifikovati sa ženama kave su bile kada su se prvi put pojavile na ekranima.

Mnoge žene, iako svesne iluzije, razvijaju psihičke probleme zbog uticaja Instagrama i odgovora na zahteve kakve tamošnji standardi nalažu.

Kako danas izgleda savršena žena? Odgovor na to je - ona je ono što vi želite da ona bude.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • B.....

    6. novembar 2020 | 00:19

    Savrsena zena je ona koja je uvek nasmejana. Ko voli nek izvoli a kome smeta nek se nervira

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA