≫ 

Nećemo ni maske nositi večno: Ruž boje šumskog voća pobedio, evo kako neodoljivo izgleda na usnama

Obaraju s nogu

  • 0

Foto: Pixabay.com

Iako je pandemija korona virusa znatno poremetila životni ritam, nije propustila da nanese teške udarce modnoj i kozmetičkoj industriji.

Zaštitne maske koje sprečavaju širenje virusa korona, postale su glavni neprijatelj šminke koja se o njih otire, a ruževe je tek postalo besmisleno nositi.

Ipak, nadanja smo da će i ovoj pošasti uskoro doći kraj, a svetski šminkeri već preporučuju neke neodoljive trendove koji će svakako istaći ženstvenost u prvi plan.

Foto: Pixabay.com

Izvesno vreme zastupljeni su mat ruževi, a njihova primena pokazala se sjajnom. Oni i dalje ostaju u opticaju, ali ne i nužno. Budite slobodni da eksperimentišete i otkrijete šta vama najbolje pristaje.

Ovi ruževi će svakako doneti pravo osveženje, a u skladu sa vašim afinitetima i bojom tena i kose, odaberite za sebe najbolju nijansu.

Pink, budite u centru pažnje

 

Boja između ružičaste i ljubičaste pravi je izbor za žene koje vole da budu primećene. Ako vam je ovo cilj, izabrali ste pravu boju.

Boja mesa, uvek IN

 

Za žene koje pribegavaju minimalizmu idealna je ruž boje približne boji usana. Tako će usne biti istaknute, ali ne i upadljive.

Foto: Pixabay.com

Koralna boja za modernu klasiku

 

Za ovu boju opreedeljuju se samosvesne i ekstravagantne žene. Ipak, vodite računa, bez obzira na vaš duh i energiju - za ovakav ruž je neohodno imati biserno bele zube.

Foto: Pixabay.com

Hit ruž - šumsko voće

 

Ni crvena, ni ružičasta, a nijanse mogu varirati od diskretnih i neupadljivih, do intenzivnih i jarkih. Ova boja je pobedila! Na vama je da odaberete ton koji vam najviše odgovara i koji će staviti u prvi plan vaš seksepil.

Video: E, ovu blogerku svi da slušaju: Karmin se, dragi naši, na čelo stavlja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA