≫ 

Uložila je više od milion evra da bi bila ista kao Kim: "Hirurg me opominje da usporim sa botoksom"

Mnogo devojaka želi da izgleda kao najpoznatija Kardašijanka, ali je brineta iz Londona u tome za sada najuspešnija

  • 3
Clhaly DN Foto: Instagram/chalydn

Influenserka i Instagram model Čali D.N. potrošila je više od milion evra kako bi što više ličila na američku rijaliti zvezdu Kim Kardašijan.

Lepa brineta priznaje da često odlazi na brojne estetske tretmane, poput botoksa i filera. Ne krije da ponekad ume da pretera u ulepšavanju, te da je hirurg opominje da „malo uspori“.

Osim na operacije, gomilu novca troši i na skupu dizajnersku odeću, kakvu nosi i njoj najdraža Kardašijanka.

U intervjuu za Daily Star Čali je ispričala kako je njen život postao kopija života Kim Kardašijan.

- Čim sam prvi put videla njenu fotografiju, shvatila sam da neverovatno ličimo – priča Čali. -  Zapratila sam je na Instagramu i kad god bih videla neku novu fotku Kim nisam mogla da se ne zapitam: ’O, Bože, da li sam to ja?’

Čali i Kim imaju vrlo sličan stil:

- Sve što vidim na njoj, želim da imam i ja.

Tako je „Kardašijanka iz Londona“ dala 4.500 evra za Balmenovu haljinu kakvu je nosila Kim, oko 8.000 evra za Živanšijev kaput i više od 1.100 evra za cipele koje je prethodno videla na najpoznatijoj Kardašijanki.

Ipak, čini se da su njena najveća opsesija torbice. Na njih je, priznaje, dala čitavo bogatstvo.

- Uvek moram da menjam torbice, jer moram da pratim Kim – kaže Čali koja u svojoj kolekciji ima torbice sa potpisom Luj Vitona, kao i jednu Živanšijevu koja košta 4.500 evra.

Ali, tvrdi, novac joj nije bitan – važnije joj je da uvek i u svemu bude kao Kim.

- Ja sam influenserka, a to znači da drugi prate sve ono što nosim. Zato svake sezone moram da kupim brendirane komade koji se tad nose, iako taj moj hobi nije nimalo jeftin.

Sigurna je da će joj se investicija u projekat „Živim kao Kim“ isplatiti, ako ni zbog čega drugog, a ono zbog njenih 730.000 pratilaca na Instagramu.

- Ljudi me zaustavljaju na ulici, na zabavama, gde god se pojavim i žele da se slikaju sa mnom jer misle da sam Kim. To je najveći kompliment koji mogu da dobijem. Volim Kim i volim njen izgled. Ona je najlepša žena na svetu i prava ikona – smatra Čali.

Šta mislite, da li joj se investicija isplatila?

Video: Kim Kardašijan pokazala nikad manji struk

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA