≫ 

Zaboravite na pincete i vosak: Rešite se dlačica s lica bez čupanja sa ovim depilatorom

Dlačice na licu su zajednički problem svih žena. Osim nelagodnosti pri uklanjanju, njihova pojava izaziva i neujednačenost tena i njegove strukture, i poteškoće pri nanošenju šminke

  • 0
HCC

Foto: Promo/HCC

Uklanjanje dlačica na licu zna da bude bolnije od standardne depilacije na drugim delovima tela jer je koža lica izrazito osetljiva. Međutim, sada ih se možete rešiti na brz i jednostavan način - bez nelagodnosti i svakodnevnog čupkanja.

Tajna vrhunske depilacije se krije u moćnom MissStick depilatoru. Ovaj kompaktan depilator koji stane u džep je idealno rešenje koje vam može pomoći da lako i bez tragova uklonite dlake sa nausnice, brade i obraza, i da ukrotite obrve koje prebrzo rastu.

Bacite u smeće brijače, pincete i voskove za depilaciju

 

S inovativnim MissStick depilatorom ćeš zauvek moći da zaboraviš na pincetu koja posao nikada ne dovrši kako treba.

Nema više lomljenja dlačica na pola, pojave uraslih dlačica koje su na licu naročito nepoželjne, ni čupanja koje već pri samoj pomisli stvara nelagodnost.

MissStick koristi sečiva vrhunskog kvaliteta, koja su napravljena od nerđajućeg čelika, i koja uklanjanje dlačica čine brzim i efikasnim. Kao rezultat ćete imati glatku i meku kožu - bez gubljenja vremena na topljenje voska, bez čupanja dlačicu po dlačicu, i bez odlaska u kozmetičke salone.

Takođe, sečiva su nežna, i sam proces uklanjanja dlačica je prijatan, pa je zato MissStick depilator pogodan za sve tipove kože.

Ne zahteva upotrebu voska ili kreme, pa nakon završetka depilacije omogućava direktno nanošenje šminke, koja će na svilenkasto glatkoj koži izgledati fantastično.

HCC

Foto: Promo/HCC

Zašto odabrati MissStick depilator?

 

Da je MissStick depilator najbolji izbor za uklanjanje dlačica s lica govore njegove sledeće prednosti u odnosu na standardne načine depilacije:

Dubinski uklanja dlačice, Ne izaziva iritaciju i nelagodnost, Brže obavlja depilaciju, Efekti depilacije traju do 2 puta duže.

Ostale karakteristike MissStick depilatora

 

Osim navedenog, prednosti MissSticka u odnosu na druge načine depilacije se ogledaju i u tome što je:

Nežan prema svim tipovima kože, Prilagodljiv konturama lica Mali i prenosan Kvalitetan i pouzdan

Pored toga, njegov mini izgled u obliku ruža ga čini savršenim za neprimetno i diskretno uklanjanje dlačica, pa ga bez problema možete koristiti bilo kada i bilo gde.

Takođe, namenski ugrađeno LED svetlo se stara da nijedna dlačica na licu ne prođe neprimećeno. Svetlo istovremeno omogućuje detaljno uklanjanje dlačica u uslovima slabog osvetljenja.

HCC

Foto: Promo/HCC

Preporučen od strane zadovoljnih korisnica

 

„Zaista nisam znala da depilacija može da bude toliko prijatna i brzo gotova. Za tren oka sve bude glatko.“ - Jasna

„Izgleda kao skupoceni ruž! Srećom, i funkcioniše super. Prezadovoljna sam kupovinom i uvek ga nosim sa sobom!“ – Ana Marija

Da li se isplati kupiti MissStick depilator?

 

Naravno! Kupovinom MissStick depilatora ne samo da ćete se rešiti neprijatnih dlačica s lica, već ćete i uštedeti novac koji biste potrošili na skupe depilacije u kozmetičkim salonima. Nećete više morati da trošite novac na kupovinu potrošnih brijača, voska ili traka za depilaciju.

Uz to, ovaj moćni depilator predstavlja savršen odnos cene i kvaliteta, i opravdava svaki uloženi dinar.

HCC

Foto: Promo/HCC

BLACK FRIDAY AKCIJA - Ugrabite MissStick po još nižoj ceni!

 

Vikend ludih popusta je pred nama, a ovaj kompaktni mini depilator može biti vaš po 50% nižoj ceni od trenutne jer je DokiShop odlučio obradovati sve čitaoce portala telegraf.rs fenomenalnom ponudom za Black Friday.

Ovo je ujedno i prilika da upoznate DokiShop online prodavnicu koju ćete da zavolite na prvu. To je relativno mlad brend, ali brend s vizijom. Nastoji promeniti način online kupovine te predstavlja mesto gde su kupci uvek na prvom mestu i dokaz da se dobar glas daleko čuje.

Svojim sigurnim i pouzdanim poslovanjem kontinuirano beleži porast novih korisnika te je vrlo brzo stekao reputaciju nekoga kome možete da poklonite svoje poverenje.

HCC

Foto: Promo/HCC

Uz to statistike pokazuju da se čak 93% kupaca vraća, što je dovoljan dokaz povezanosti DokiShop brenda sa svojim kupcima. Takođe, pokazuju šta ljudi misle o brendu čiji proizvodi čine našu svakodnevicu lakšom, a život ispunjenim.

Sve što treba da učinite kako biste kupili MissStick depilator po sniženoj ceni jeste kliknuti na link ispod i on će vas preusmeriti na službenu stranicu DokiShop trgovine.

Kliknite ovde i ugrabite MissStick depilator za brzu i ugodnu depilaciju po posebnoj ceni!

NAPOMENA: Promotivna cena MissStick depilatora je vremenski ograničena, stoga ne gubite vreme i reagujte odmah jer se zalihe tope velikom brzinom!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA