≫ 

Jelena Đoković otkrila da ne koristi parfem: Evo šta prska na kožu da bi mirisala

Jelena otkrila da ne koristi parfeme

  • 39
Jelena Đoković foto: instagram/jelenadjokovicndf

Jelena Đoković poznata je po tome što na Instagramu često deli detalje iz svog privatnog života, a ovoga puta je u razgovoru sa jednom komentatorkom otkrila da ne koristi parfeme.

Naime, ona je podelila poruku jedne pratiteljke koja joj je poručila da voli njenu energiju i optimizam, ali ju je i upitala šta misli o industriji parfema.

- Zračiš baš pozitivnom energijom, vidi se da si dete u duši, spontano i uvek željno znanja. Pojavilo mi se pitanje, šta je sa industrijom parfema, jer i to svi volimo, još jedna tema za istraživanje - napisala je Jeleni obožavateljka.

Jelena joj je odgovorila u istom tonu i otkrila da zapravo ne koristi parfeme.

- Drago mi je da učimo zajedno! Ja odavno koristim esencijalna ulja, a ne parfeme, ali sjajno pitanje - odgovorila je Jelena Đoković.

Po čemu se razlikuju esencijalna ulja od parfema?

Razlika je jednostavna - esencijalna ulja su zapravo prirodni parfemi.

Esencijalna ulja su aromatična ulja koja se izdvajaju iz biljke. Koriste se u aromaterapiji, dodaju se u parfme i koriste se kao arome za hranu. U aromaterapiji upotrebljavaju se na razne načine i služe za lečenje tela. Osim fizičkih koristi koje čovek ima, korišćenjem ovih esencija poboljšava se psihološko stanje.

Najčešći tipovi esencijalnog ulja su: lavanda, kamilica, eukaliptus, pepermint i đumbir

Eterična ulja su visoko koncentrisane supstance i često je dovoljna samo jedna do dve kapi da biste dobili blagotvorno dejstvo. Međutim, baš iz tog razloga treba ih koristiti pažljivo. Treba voditi računa o mogućim kontradikcijama koje mogu da proizvedu.

Video: Noletova Jelena oduševila žene trikom za savršenu frizuru koji ne košta baš ništa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA