Ovakve nokte još niste videli: Manikir koji je postao hit na internetu

Cirkoni, voćkice, tufne, šljokice, karo dezen... Društvene mreže preplavljene su umetničkim delima na noktima koja će biti hit u predstojećoj sezoni

  • 1
Melanie nokti Foto: Instagram/overglowedit

Efektan manikir može da bude savršena dopuna svakoj modnoj kombinaciji i da otkrije senzibilitet dame koja ga nosi. U predstojećoj prolećnoj sezoni trendovi ukrašavanja noktiju biće razigrani i raznoliki.

Jedna od najpopularnijih verzija manikira za proleće 2021. oduševiće dame koje vole sofisticiran i upečatljiv izgled. Crno-bela kombinacija izgleda čisto, jednostavno i glamurozno.

Za one koji vole lakove u boji, paleta je prilično široka, a neuobičajene linije i šare čine da manikir bude umetnost, posebno kad se uzme u obzir mali prostor koji pruža veličina nokatne ploče na kojoj umetnik ostavlja svoj pečat.

Ukoliko ste privrženi cvetnim detaljima, ne odustajte od njih - oni će i u predstojećoj sezoni biti u trendu. Na scenu se ponovo vraćaju tufnice na noktima koje odišu šarmom i smelošću, a tu su i nezaobilazne školjice koje noktima daju fin odsjaj.

Za one koji vole mat varijante, stiže mala promena - prekrivanje čitavog nokta jednom bojom koja se preliva u nijansama.

Cirkoni, voćkice, karo-dezen... Ovog proleća sve će biti "u igri"!

Ako ste vešti sa četkicom za detalje, počnite sa eksperimetisanjem. Za ostale, poverite svoje nokte profesionalcima. Opsežni izbor ideja može vam pomoći da sugerišete svom manikir majstoru šta želite.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA