≫ 

Demi Lovato posle mnogo muka uspela je da pobedi borbu sa kilogramima: Sada je otkrila i kako!

"Smršala sam sasvim slučajno. Prestala sam da brojim kalorije, i naučila da prihvatim svoje telo"

  • 0
Demi Lovato Foto: Profimedia/Backgrid USA

Pevačica Demi Lovato (28) uvek je otvoreno pričala o svojoj borbi sa viškom kilograma, a sada je otkrila kako se prvi put posle mršavljena oseća mirno i srećno.

Iako kaže da je poslednji gubitak kilograma rezultat toga što je sada "na mnogo zdravijem mestu u glavi", Demi  priznaje da njen odnos sa hranom i vežbanjem nije uvek bio zdrav.

- Ranije kada bih nešto pojela odmah bih krenula u teretanu. Nisam se osećala srećno, ni slobodno - rekla je ona nedavno u jednom intervjuu.

Da bi postigla zdraviji režim vežbanja, Demi je prestala da ide u teretanu u oktobru 2019. godine.

- Napravila sam pauzu u vežbanju u oktobru pre dve godine da bih prihvatila svoje telo, onako kako je prirodno - rekla je.

Dodala je da joj nikada nije bio problem da otpusti svoje zaposlene koji su vršili pritisak na nju da izgleda na određeni način.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели Demi Lovato (@ddlovato)

- Imala sam saradnike koji su mi u hotelskim sobama sklanjali telefon, da ne bih mogla da naručim hranu. Opasno je drugima određivato koliko će da jedu - rekla je prošle godine u emisiji Ellen DeGeneres.

Sada kaže da je njen poslednji gubitak kilograma rezultat mentalnog zdravlja, piše Eatthis.

- Više ne brojim kalorije i ne preterujem. Više se ne ograničavam i što je najvažnije, ne živim svoj život prema pravilima svoje dijete. Uz sve to, uspela sam da izgubim kilograme, sasvim slučajno. Osećam se mirno, spokojno, i puna sreće i ljubavi - zaključila je ona.

Video: Bezobrazna manekenka pozirala gola u bazenu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA