≫ 

Zategnuta koža bez ijednog reza uz Renuvion: Budućnost estetske hirurgije sada i u Srbiji

- Opuštena koža na stomaku, rukama, leđima, podbratku i nogama postaje prošlost posle samo jednog tretmana – kaže za Telegraf estetski hirurg dr Saša Mišeljić iz Acibadem Bel Medica

  • 0
Devojka u belom

Ilustracija; Foto: Shutterstock

Posle brojnih procedura za ulepšavanje koje postoje u Srbiji, u našu zemlju stigla je revolucija zvana Renuvion, odnosno zatezanje kože J plazmom.

Tehnologija koja je apsolutni hit u svetu u Srbiji izvodi se u Opštoj bolnici Acibadem Bel Medic, a sprovodi je specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije dr Saša Mišeljić.

Sa dr Mišeljićem razgovarali smo o prednostima ove estetske procedure koju će, sigurni smo, mnoge dame i na našim prostorima, baš kao i u svetu, doživeti kao najbolju saveznicu u očuvanju lepote.

specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije dr Saša Mišeljić; foto privatna arhiva

specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije dr Saša Mišeljić; foto privatna arhiva

Po čemu se tehnologija zatezanja kože J plazmom razlikuje od ostalih i kako deluje?

- U pitanju je nešto sasvim novo, to je budućnost estetske hirurgije – kaže dr Mišeljić za Telegraf.

- O čemu se zapravo radi? Renuvion tehnologija omogućava hirurgu da kombinovanim korišćenjem RF energije i Helium plazme postigne maksimalnu kontrakciju kože bez mogućnosti da se ošteti okolno tkivo. Maksimalna kontracija kože nakon liposukcije se postiže upravo Renuvion tehnologijom.

Ne treba više brinuti da li će koža nakon liposukcije ostati da visi. To se više neće dešavati, jer se nakon liposukcije prođe posebnom kanilom ispod kože koja emituje Helium plazmu koja u trenutku zateže kožu za više od 50%, što se može videti odmah, za vreme same intervencije.

Renuvion je zato na prvom mestu u Americi kada je reč o zatezanju kože bez rezova.

Ko je kandidat za ovu estetsku intervenciju?

- Svako ko ima opuštenu kožu na nekom delu tela, bilo to da je to podbradak, ruke, stomak, noge..., kao i da li je potrebno prethodno uraditi liposukciju ili ne. Renuvion je tu neprikosnoven. Jedino pomoću Helium plazme možemo instant zategnuti kožu, a da ona ne visi. Renuvion je jedino rešenje za mlade mame koju su vitke i nemaju viška masnog tkiva ili ga imaju jako malo, ali im koža na stomaku ili rukama nije zategnuta. Upravo pomoću Renuviona, odnosno J plazma tehnologije se može zategnuti koža bez ikavih rezova ili prethodnog vađenja masti.

Na kojim delovima tela Renuvion J plazma daje najbolje rezultate?

-To su podbradak, ruke, stomak, butine, leđa...

Koliko traje tretman, a koliko dugo traju efekti intervencije?

- Tretman zavisi od veličine regije koja bi trebalo da se tretira, a rezultat je trajan.

Ko ne bi trebalo da se podvrgne ovom tretmanu?

- Svako može biti kandidat za ovu proceduru. Nisu prijavljeni neželjeni efekti na Helium.

Posle koliko vremena osobe koje su radile liposukciju mogu da dođu na Renuvion J plazma tretman?

- Moguće je uraditi sve u istom zahvatu, ali i nekoliko meseci nakon toga kod onih koji su već uradili liposukciju, ali nisu zadovoljni stepenom zategnutosti kože.

Koliko će tretman koštati?

- Zbog ekskluzivnosti procedure će biti malo skuplje u odnosu na druge vidove liposukcije, ali u svakom slučaju jeftinije nego što takva procedura košta u Americi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA