Umetnost nema konfekcijski broj: Savršeno iscrtane tetovaže na nesavršenim telima

Tattoo autorka stvara neverovatna dela na ljudskoj koži

  • 6

Tattoo umetnica, koja je autor jedne tetovaže Arijane Grande stvara neverovatna dela, koja deluju da su napravljena od jedne linije.

Mira Maria, 29-godišnja devojka, radi iz jednog malog studija u Njujorku, ali je to nije sprečilo da postane jedna od najpoznatijih u svojoj struci.

Neverovatne ilustracije mlade umetnice inspirisale su mnoge na mreži, a ona nije oduvek znala šta je njen poziv.

Mira je zaključila da je želela da bude umetnica dok je bila trudna sa prvom ćerkom.

- Shvatila sam da volim dve stvari u životu: crtanje i razgovor sa ženama. Kada sam dobila svoju ćerku odlučila sam da se posvetim tetoviranju. To je bila najbolja odluka mog života. Radim sa neverovatnim ženama koje me podržavaju i sve moji mušterije imaju neverovatno poverenje u mene i moj rad. Osećam se zaista voljeno i obožavam svoj posao - objasnila je umetnica.

Da li se vama sviđaju ove tetovaže?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ogranicen ko terasa

    3. april 2021 | 19:25

    sve i nekako ali kad pocnu da tetoviraju Svece po sebi a gresni su da gresniji biti ne mogu.Svecima je mesto u crkvi , manastiru i na istocnom zidu kuce onih koji slave

  • baba smilja iz darosave

    3. april 2021 | 18:19

    zadnjih 30 i vise godina najbolji tattoo majstor i ne samo tattoo vec vise nego nadareni slikar i umetnik Buki sa bulbuldera mislim da se preselio u borcu.

  • alal vera alal vera

    3. april 2021 | 18:47

    tattoo Buki nije samo majstor za tetoviranje vec mnogo bolji umetnik slikar od mnogih koji su zavrsili fakultet savremene umetnosti.zato sto sam od njega kupio nekoliko njegovih umetnickih radova ulje na platnu i grafike

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA