Sara je izgubila vid posle tetoviranja očiju: "Nije mi žao, sviđa mi se kako sada izgledam"

Kako ističe, čovek koji ju je tetovirao nije napravio dobar rastvor za tetoviranje, što je dovelo do toga da u jednom periodu izgubi vid i bude onemogućena da radi bilo šta

  • 9

Sara Sabat (26) iz Teksasa, čije telo je potpuno pokriveno tetovažama, otkrila je da je posle tetoviranja očiju izgubila vid zbog greške "tatu majstora", ali da ne žali zbog toga jer joj se sviđa kako izgleda.

Kako ističe, čovek koji ju je tetovirao nije napravio dobar rastvor za tetoviranje, što je dovelo do toga da u jednom periodu izgubi vid i bude onemogućena da radi bilo šta.

Pogrešan potez majstora doveo je do toga da mora da poseti lekara i dobije terapiju za svoje stanje, što ju je, po sopstvenom priznanju, učinilo depresivnom.

- Nisam mogla ništa da radim, nisam mogla da gledam televiziju, teško mi je bilo da sedim u osvetljenim prostorijama i nisam želela da izađem napolje - objašnjava Sara.

Uprkos tome, Sara kaže da ne žali i da ju je sve to učinilo boljom osobom.

Dok je išla u školu, ova devojka bila je žrtva vršnjačkog nasilja. Deca su je zvala "dlakavom" i tada se kod nje rodila želja da svoje telo prekrije tetovažama.

- Tetovaže, na koje sam do sada potrošila između 3 i 4.000 dolara, pomogle su mi da budem jača osoba, da se izrazim i otkrijem sebe - kaže ona i dodaje da ne žali uopšte što ih ima, prenosi The Sun.

Zbog svog izgleda ona se i danas susreće sa kritikama i ružnim komentarima, ali napominje da je to neće zaustaviti da uradi još neku tetovažu.

- Zbog toga što imam tetovaže ljudi misle da sam neobrazovana ili, još gore, da sam kriminalac, ali to mi je potpuno nevažno. Ja nikoga neću osuđivati zbog mišljenja, nemaju svi petlju da izraze sebe kao što imam ja - istrajna je Sara koja kaže da je tek počela sa "ukrašavanjem" svog lica.

- Tetovaže su moj štit... One su stil života i deo mene. Nikada neću prestati da se tetoviram.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA