Glumica Kristen Bel otkriva tajnu svoje vitke figure: Njena rutina vežbanja je kratka i jednostavna

Bel priznaje da je ljubiteljka kratkih ali efektnih treninga koje može da odradi kad god i gde god može

  • 0

Popularna glumica Kristen Bel oduvek je imala zavidnu figuru. Po sopstvenom priznanju, za takav izgled nikada se nije mučila i provodila sate vežbajući u teretani. Njena rutina vežbanja je vrlo kratka i jednostavna i ne oduzima više od 30 minuta dnevno.

- Najčešće trčim ili dižem tegove barem 30 minuta. Ako ne radim to, onda odradim krosfit - otkrila je Bel za magazin "Shape".

Kada nije u formi za vežbanje, onda odradi lakši, kratki trening.

- Ako nemam energije, ne radim intenzivniji trening što znači da se ne znojim. Umesto toga, odradiću desetominutnu meditaciju ili ću se istegnuti - objašnjava glumica.

Bel priznaje da je ljubiteljka kratkih ali efektnih treninga koje može da odradi kad god i gde god može.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by kristen bell (@kristenanniebell)

- Na poslu, dok čitam skripte za sledeću ulogu, radim vežbe za triceps na stolici. Kada idem u šetnju sa decom, dok se oni zabavljaju ja uradim vežbe iskoraka - ispričala je glumica svojevremeno.

Ishrana je bez restrikcija

Što se tiče navika u ishrani, Kristen kaže da radije bira umerenost nego uskraćivanje. Ugljene hidrate ne izbacuje, a za doručka jede pecivo i krem sir.

- Moram  da jedem ugljeno hidrate, jer moram da zapamtim i po 11 stranica dijalgoa, a to nije moguće ako jedem samo spanać i piletinu. Mislim da balansiranom ishranom mogu da dobijem sve benefite, a uz to da održavam zdravu i stabilnu ishranu - objasnila je ona za Women's Health.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA