≫ 

Šta se događa kada se nadograđene trepavice ne čiste: Kozmetičarka objavila video i sve zgrozila

U nekoliko videa prikazano je kako se trepavice inficiraju zbog loše higijene

  • 2

Nadograđene trepavice čine oči krupnijim i daju glamurozan izgled, ali o njima veoma treba voditi računa. Iako važi pravilo da bi kvašenje trebalo izbegavati, potrebno je pratiti neka pravila kako se nečistoće ne bi nakupljale ili kako ne bi došlo do infekcije oka. Trepavice bi trebalo čistiti barem jednom dnevno.

Kozmetičarka Ipek Ozkan, na društvenoj mreži TikTok podelila je nekoliko videa svoji klijentkinja koje to pravilo nisu poštovale.

U nekoliko videa prikazano je kako se trepavice inficiraju zbog loše higijene, a ona pincetom uklanja nakupljeno ulje, nečistoće, ostatke stare šminke. Kako i sama kaže, prilično joj je bilo mučno da sve to očisti.

Njena namera je da videima upozori sve žene da vode računa o svojim ekstenzijama na trepavicama kako ne bi došlo do opasnog razmnožavanja bakterija.

- Kako se i vama ovo ne bi dogodilo, samo očistite trepavice, odnosno dobro ih operite jednom dnevno - dodala je ona.

@ipsbeautySquidgy... ##BOSSUpYourGame ##fypシ ##viral ##fyp ##foryou ##selfcare ##beauty ##lashextensions ##eyelashes ##lash ##eyelashextensions ##fy ##lashes♬ Spongebob - Dante9k

- Ovo je doslovno najgore stanje koje sam videla, a nadogradnjom trepavica se bavim 10 godina - bio je samo jedan od komentara na jednom od videa koje je Ipek postavila na TikTok.

Video: Trepavice ove bebe toliko su lepe i dugačke, da ljudi misle da su veštačke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🤢🤮🤢🤮🤢🤮🤢🤮

    27. april 2021 | 19:01

    I onda kad ih vidis sve namontirane, nasminkane a ono bakterije na trepavicama...Kakav im je ves, i higijena kad ni oci ne umivaju....

  • XXL

    27. april 2021 | 19:09

    Oko moje prljavo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA