Trend farbanja kose iz 90-ih, ponovo se vratio na velika vrata: Debeli pramenovi opet u trendu

Mnogi koloristi počeli su se da se udaljavaju od balajaž tehnike farbanja. Sada se kreću prema stilu koji je mnogo izraženiji

  • 0

Punđe, istanjena kosa, šnale u obliku leptira - sve tu to bili trendovi devedesetih godina prošlog veka Ali, jedan trend za kosu iz te decenije napravio je veliki povratak, da - reč je o debelim pramenovima.

Nosile su ga Bela Torn, Dua Lipa, Debi Rajan, Hilari Daf i još mnogo slavnih osoba.

Dženifer Aniston popularizivala je ovaj trend kada je glumila Rejčel u hit sitkomu "Prijatelji". Oni su se, kao i svi najveći trendovi za kosu, ponovo proslavili zahvaljujući društvenoj mreži Instagram.

Mnogi koloristi počeli su se da se udaljavaju od balajaž tehnike farbanja. Sada se kreću prema stilu koji je mnogo izraženiji.

Ali, ovaj put, debeli pramenovi doživeli su pregršt modernih obrtaja. Boja više nije boje meda, farbani delovi nisu manji od širine prsta i više se ne rade od samog korena kose. Stručnjaci takođe ističu da ovakvi pramenovi najbolje funkcionišu na kovrdžavoj ili talasastoj kosi.

Još jedan trik za postizanje najlepših pramenova je odabir prave nijanse kojom ćete posvetliti svoju kosu. Zato pramenovi ne bi trebalo da budu biti više od četiri nijanse svetliji od vaše boje kose.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA