Tražila je pramenove, a dobila potpuno spaljenu kosu: Odlazak kod frizerke se završio tužbom

Želela je suptilne plave pramenove i tzv. balajaž tehniku, ali to, nažalost, nije dobila

  • 1
Kosa, frizura, farba Foto: TikTok/btrevy16

Mnogi su posle karantina i zatvaranja brojnih delatnosti jedva dočekali da odu u svoj najdraži frizerski salon, dok su neki hteli da isprobaju nove frizure, ali i da odu kod novih majstora za kosu. Jedna devojka je tako odlučila da promeni svoj izgled, ali kod nove frizerke, i ubrzo se pokajala.

Naime, Brenda je tražila suptilne plave pramenove i tzv. balajaž tehniku, ali to, nažalost, nije dobila.

Brenda je podelila video u kom je pokazala fotografiju frizure koju je htela i one druge - frizure koju je dobila. Umesto lepe i zanosne kose, dobila je plavu boju sa izraženim korenom koja uopšte nije izgledala kao tražena frizura.

U opisu videa rekla je kako joj je frizuru radila profesionalna frizerka koja je tvrdila da je već radila balajaž tehniku, dodajući da se potom požalila i tražila povraćaj novca, ali i da je prijavila frizerku koja je napravila grešku.

- Zaista nisam mogla da verujem da misli da je ovo u redu. Rekla mi je da je trebalo da joj dopustim da popravi svoju grešku. I da onda završim ćelava? Ne, hvala - ispričala je u videu i dodala kako je otišla kod druge frizerke da joj popravi frizuru.

@btrevy16yes this was done at a salon, no this was not her first “balayage.” Yes I got my money back and reported her. ##hairfail @bradmondonyc♬ original sound - Madeline

Na kraju je morala da ošiša nekoliko centimetara kose, jer je bila previše oštećena blajhanjem.

Njen video brzo je postao viralan na društvenim mrežama, a mnogi su ostali šokirani stanjem kose.

- Činjenica je da je frizerka zapravo rekla da zna da radi "balajaž" me najviše pogađa. Ako ne znate kako da radite, nemojte nuditi uslugu - samo je jedan od mnogobrojnih komentara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Frizerka

    12. maj 2021 | 15:57

    Nista novo i ja otisla u elitni salon kod koleginice izasla placuci a rekla je da zna da radi i to onim prepotetnim stavom da nisam dovodila u pitanje strucnost, videla sam odmah da nije to to ali rekoh mozda zna nesto vise od mene😡😡😡

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA