"Ovo je katastrofa, ništa se ne skida": Farbanje obrva kod kuće se završilo tragikomično

Kada je shvatila da boju drži već pet minuta, počela je da skida boju tupferom, ali je šteta već bila napravljena

  • 0
Obrve

Printskrin: tiktok.com/@caseywsouthern

Posle više od godinu dana boravka kod kuće, bez pristupa profesionalnim kozmetičkim tretmanima, mnogi pokušavaju sami da urade ono što inače rade profesionalci. Tako su se na internetu pojavljivali razni promašaji šišanja kod kuće, ali i različitih kozmetičkih tretmana.

TikTokerka Kejsi Votson iz SAD-a, objavila je video u kome je prikazala kako sama farba svoje, prilično svetle i retke obrve. Započela je proces čitajući uputstvo na pakovanju, koji sugeriše da se na kožu oko obrva stavi vazelin kako bi sprečio nastanak fleka.

- Sigurno da to neću da uradim - rekla je ona i nastavila da boji obrve drvenim aplikatorom dok nije dobila gusti smeđi sloj farbe.

- Ovo tako dobro izgleda - našalila se i počela da čita koliko dugo boja treba da odstoji na obrvama. Pisalo je da za svetlo smeđu boju treba sačekati minut i po, a za tamniju maksimalno 3 minuta.

Kada je shvatila da boju drži već pet minuta, počela je da skida boju tupferom, ali je šteta već bila napravljena. Međutim, boja se nije skidala.

@caseywsouthernMy Epic eyebrow fail video ##fail ##hotmess ##eyebrowtutorial ##eyebrowsonfleek♬ original sound - Casey Watson Southern

 

Tada je već počela da paniči, a obrve je nastavila da čisti tupferom i vodom, međutim crne obrve nisu ni malo posvetlele. Pokušala je alkoholom da ukloni mrlje sa kože i pitala pratioce da li imaju savet kako da popravi učinjeno.

- Možda je ipak trebalo da staviš vazelin - bio je jedan od komentara.

Nekolicina je predložila da proba da skine gumicom kojom se inače skida višak boje za kosu koja zna da ostane na čelu i uhu posle farbanja.

Kasnije je objavila i drugi video, ističući da joj je alkohol pomogao da očisti mrlje, ali je boja i dalje bila postojana.

@caseywsouthernBrow video part twooo ##fail ##eyebrowtutorial ##eyebrowsonfleek♬ original sound - Casey Watson Southern

 

- Ovo je katastrofa. Ništa se ne skida - zaključila je Kejsi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA