Sara pokazala kako njen stomak izgleda posle četiri porođaja i postala predmet osude

Četvrt dete, Sara je rodila pre samo tri meseca i kako kaže, to joj je bila najteža trudnoća

  • 12

Sara Nikol Londri iz Kanade, pokazala je na internetu kako njeno telo izgleda posle četvrte trudnoće. Ovaj potez naišao je na mnogo negativnih komentara, ali bez obzira na to, ona ističe da je svoje telo prihvatila kakvo jeste.

Četvrt dete, Sara je rodila pre samo tri meseca i kako kaže, to joj je bila najteža trudnoća. Njeno telo se veoma promenilo, a ona je svoje iskustvo odlučila da podeli sa drugima na društvenim mrežama.

Do 25. godine rodila je troje dece, a njena težina je tad bila 102 kilograma. Iako je izgubila 50 kilograma, priznala je da se još uvek oseća nesigurno oko svog tela, ali je odlučila da ga prihvati. Sada na društvenim mrežama deli svoje fotografije i inspirativne poruke.

Nedavno je objavila tri fotografije u kupaćem kostimu, što je naišlo na brojne kritike što pokazuje svoje strije i celulit.

- Mekdonaldsov radnik mesec - bio je samo jedan od komentara.

Mnogi su komentarisali kako više ne bi trebalo da nosi taj kupaći kostim, a jedna devojka joj je napisala da bi trebalo da prestane da živi u prošlosti, jer njeno telo nije onakvo kakvo je nekada bilo. Međutim, Sara je imala spreman odgovor.

- Moramo da pokažemo da je sasvim normalno da se telo menja nakon porođaja, čak i nevezano za to - napisala je Sara i istakla i pohvalne komentare, koje je dobijala od drugih žena, zahvalnih za tako iskrene fotografije.

Video: 3 vežbe koje možete da radite, a da ni ne ustanete sa kauča

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crnogorac

    15. maj 2021 | 14:55

    Ima zena koje ne bi zive rodile da ne pokvare liniju ili karijeru, danas se mnogo polaze na izgled i zene su vise nego ikad zavisne od istog, a starost dolazi a bez djece ona je surova,radjajte buduce mame onaj koji vas voli voljece vas i nesavrsenu ,vi ste majka njegove djece i kao takva ste najljepsa i najsvetija

  • Majka

    15. maj 2021 | 14:40

    Ako treba da biram između zategnutog stomaka I četvoro dece-biram decu!

  • Bgd

    15. maj 2021 | 16:45

    Sklanjaj bre to, nece ni ovako da radjaju samo setaju kucice, jos to kad vide...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA