Potrošila roditeljsku ušteđevinu na plastične operacije i postala influenserka: "Najzad sam srećna"

Tinejdžerka koja je pošto-poto želela da izgleda poput žive Barbike napustila je školu i preselila se u drugu državu kako bi mogla da živi po svojim merilima

  • 4

Odrastajući u konzervativnom selu u Nemačkoj, Džesi Bani (19) htela je da bude drugačija od ostalih devojčica i da svet čuje za nju. Tome su doprineli i njeni roditelji koji su joj branili da se igra sa lutkama, pa su kod devojčice stvorili žudnju da što pre uđe u svet odraslih i postane zavodnica.

Bani je 2019. napustila školu i preselila se u Beč, a onda je započela transformaciju svog izgleda. Od roditeljske ušteđevine koja je iznosila nešto više od 3,2 miliona dinara platila je niz hirurških zahvata zahvaljujući kojima, kako kaže, konačno izgleda ženstveno i odlično se oseća u svojoj koži.

Hirurški zahvati su uključivali liposukciju, filere za obraze i bradu, kao i filere za usne.

- Odrasla sam u jednom selu u Nemačkoj i uvek sam želela da se šminkam i da se ponašam ženstveno. Mojim roditeljima se to nije sviđalo, pa sam se preselila u drugi grad i novac koji su mi oni uštedeli potrošila sam na povećanje grudi - ispričala je Džesi i dodala da je sada prezadovoljna svojim izgledom.

Uvećanje grudi bila je prva od nekoliko intervencija kojima se podvrgla.

- Pet meseci posle uvećanja grudi otišla sam na ubrzigavanje filera u usne. Onda sam još jednom otišla na uvećanje grudi, a na ubrizgavanje filera u usne odlazim često, postala sam zavisna od toga – iskrena je Džesi.

Ona je postala tinejdžerka sa najvećim setom implantata u Evropi. Ipak, ni ta „titula“ je neće sprečiti da nastavi da dorađuje gurdi i usne kod plastičnih hirurga:

- Jedva čekam da ih još povećam – ushićeno kaže ova plavuša koja je u međuvremenu postala influenserka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Blaf

    16. maj 2021 | 14:02

    Bravo! To je vest! Koga interesuju deca koja će celo leto da rade kako bi platili školarinu.

  • fakir

    16. maj 2021 | 14:40

    eto i Nemci štede u dinarima.

  • top

    16. maj 2021 | 15:24

    Jel dosla kod nas ovde mozes kako hoces cak i da udjes u politiku trebaju im takve manjak u kasi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA