Martina je nekad bila bela kao sir i ravna kao daska: "Povećavaću grudi dok ne budu kao Titanik"

- Ponekad se i sama iznenadim kad vidim koliko su mi grudi porasle - rekla je Martina

  • 8

Martina Big (32), Nemica koja je rođena kao belkinja i koja se nekoliko puta se podvrgavala operaciji uvećanja grudi, kaže da neće stati sve dok one ne budu "velike kao Titanik".

U nekom od postova na svom profilu na Fejsbuku, gde je prati 59.000 ljudi, otkrila je da broj brushaltera 70DD, koji je nosila ranije, sada nije dovoljno veliki ni da pokrije bradavice.

- Ponekad se i sama iznenadim kad vidim koliko su mi grudi porasle - rekla je Martina, koja je pre silnih operacija nosila broj 32D.

- Svakako, to za mene nije dovoljno veliko. Uvećavaću ih da budu još veće i veće i veće, dok ne budu velike kao Titanik - napisala je ona.

Promenila boju kože, jer se oseća kao Afrikanka

Bivša stjuardesa široj javnosti postala je poznata po tome što je u telo ubrizgavala kontravezrne injekcije kako bi potamnila svoj ten, jer se oseća kao crnkinja i kako bi "rodila tamnoputu decu". Martina i njen muž Majkl Eurven su u sebe ubrizgavali injekcije melanotana, sintetičkog hromona, kako bi potamneli svoj ten.

Svojevremeno se pojavila u jutarnjem programu na jednoj britanskoj televiziji, gde je tvrdila da su njeni lekari rekli kako će imati crnu decu.

Ispričala je da je provela sedam nedelja u Keniji da bi učila o "plemenskoj kulturi". Onda je voditeljki Holi i njenom kolegi Džonu Boroumenu rekla da se sada identifikuje kao crnkinja, nakon što je dve godine dobijala injekcije melanotina.

Gledaoci su tada ostali zapanjeni njenim komentarima na rasu, pogotovo pošto je tvrdila da su joj injekcije melanotina promenile mnogo više od boje kože.

- Koža postaje sve tamnija i moja kosa se menja i postaje kovrdžava i tamnija - saopštila je ona i dodala da čak i njene obrve postaju tamne i da se boja očiju promenila.

Na pitanje zašto je merodavna da govori o tome kao crnkinja, Martina je odgovorila: "Mnogi Afroamerikanci ne znaju za afričku kulturu".

Martina BIG - Malaika Kubwa Foto: Facebook/Martina BIG/martina-big.com

Martina se sada zove Malaika Kubva, što znači Veliki Anđeo na Svahliju, a posle krštenja je izjavila da želi da se preseli u Keniju, da bude među svojim narodom i da nauči kako da odgaja porodicu na afrički način.

- Ne samo da izgledam kao Afrikanka, ja se tako i osećam i sada zvanično i jesam. Prošle godine sam provela neko vreme u Keniji i osećala sam se kao kod kuće. Sada imam pozive sa svih strana Afrike, da dođem.

Ko je Martina Big?

Kad je završila srednju školu, započela je karijeru kao stjuardesa. Radila je sa svojim partnerom Majklom koji je pilot. Prestala je radi kao stjuardesa 2012. godine, kako bi se bavila modelingom i glumom.

Martina BIG - Malaika Kubwa Foto: Facebook/Martina BIG/martina-big.com

Ona je za jednu švedsku televiziju 2017. godine potvrdila da ima najveće grudi u Evropi. Svoje telo je počela da menja od 2012. godine i imala je više od 20 operacija.

Pre 3 godine pojavila se u poznatoj emisiji "Botched", gde je od plastičnih hirurga zahtevala da joj urade nos kakav imaju žene afričkog porekla. Oni su njen zahtev odbili i savetovali su joj da izbegava bilo kakve drastične promene na svom telu, dok ne bude bila sigurna da želi da zadrži crnu boju kože.

Doktori su prethodno odbili i da joj ugrade implante u zadnjicu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Срба

    1. jun 2021 | 16:28

    Болес’.

  • Miodrag

    1. jun 2021 | 16:04

    Koliko ja znam pre tih tretmana se razgovara sa psiholozima i psihijatrima, što očigledno ovde nije slučaj.

  • Ako

    1. jun 2021 | 16:43

    Ima Boga ti nikad rodit neces, jer ditetu triba roditelj, a ne poremeceni likovi, kvazi crnci...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA