≫ 

Mama šestoro dece imala je 140 kilograma: Otkrila šta je jela da bi izgubila 75 kg

Nekada je jela 3.000 kalorija dnevno, dok je taj broj danas upola manji

  • 3

Mama šestoro dece, Krečel Karter (30), za samo godinu dana uspela je da smrša čak 75 kilograma bez iscrpljujućih treninga i dijeta. Sada svoju priču deli sa drugima, kako bi ih inspirisala na putu ka mršavljenju i boljem zdravlju.

Krečel sada nosi osam brojeva manju odeću, a priču započinje tako što kaže da nekada nije mogla da izdrži da stoji duže od 45 minuta, jer je broj njenih kilograma bio 140.

Kako kaže, nema neke velike tajne: odrekla se kupovne hrane, velikih porcija i grickanja kasno uveče. U početku je pravila 1.500 koraka dnevno, dok danas uspeva da pređe i do 40.000 koraka.

Nekada je jela 3.000 kalorija dnevno, dok je taj broj danas upola manji.

- Potpuno je neverovatno dokle čovek može da stigne za samo godinu dana. Veoma sam ponosna na sebe. Kontinuitet i vera u sebe - napisala je ona u okviru jednog posta na društvenoj mreži Instagram.

Krečel je na Instagramu podelila i šta jede za doručak, ručak i večeru, a njen dnevni meni se sastoji uglavnom od proteina.

Doručak - omlet

Jutarnja užina - banana

Ručak - Proteinski šejk i banana

Popodnevna užina - Proteinska čokoladica i šaka indijskih oraha

Večera - Juneći gulaš

Voda - 3-4 litre dnevno

Kada završi sa obavezama i decu odvede u školu, sat vremena posveti sebi.

- Dižem tegove 45 minuta do sat vremena. Uglavnom se fokusiram na jedan deo tela - rekla je ona i dodala da uveče, kada deca odu da spavaju, ide u šetnju tokom koje napravi od 30.000 do 40.000 koraka.

- Primetila sam da brže gubim kilograme od kada sam krenula u šetnju. U suštini sve je doprinelo, čitava kombinacija proteinske isrhane, dizanja tegova i hodanja - objašnjava mlada mama i dodaje da se trudi da pije dosta vode.

Broj njenih kilograma je eskalirao kada joj je saopšteno da ima hroničnu bolest. Zbog toga što je morala da miruje dosta vremena provodila je ležeći,  a to je dodatno doprinelo nagomilavanju sala.

Rešena da jednom zauvek reši problem sa kilažom, krenula je malim koracima. Za početak je šetala svaki dan po malo, pila dva litra vode i izbacila brzu hranu.

- Bile su to svakodnevne, male promene. I i dalje pravim neke promene - rekla je Krečer, koja svoj progres gubitka viška kilograma deli na Instagram profilu.

Video: Smršala 15 kilograma samo zato što je koristila ovu jednostavnu spravu svaki dan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA