≫ 

Novi TikTok izazov širi se munjevitom brzinom: Mladi dele svoje fotke i šalju neočekivanu poruku

U izazovu je do sada učešće uzelo čak 400.000 mladih ljudi

  • 0

Društvena mreža TikTok, koju uglavnom koristi mlađa populacija, od svog nastanka bila je u fokusu uglavnom zbog negativnih izazova koje su upražnjavali tinejdžeri. Mnogi od njih doveli su do ozbiljnih povreda, opasnih po život, a neki su se završili i tragično. Međutim, pojavio se jedna izazov, koji bi većina ljudi podržala.

Naime, korisnica ove društvene mreže, srednjoškolka koja se na TikToku snima pod imenom "lil.elly.mayyy", postavila je izazov deleći svoje fotografije pre i posle puberteta. Ona je pozvala i ostale da joj se pridruže i pokažu svoju transformaciju, koja se dešava prirodno.

Poznato je da je doba adolescencije period kada deca "preko noći" rastu u odrasle osobe. Te promene kod mnogih su vidljive kroz samo nekoliko meseci, a ove fotografije to i dokazuju.

Zanimljivo je da je ovaj trend izazvao lavinu pozitivnih komentara, i da za razliku od mnogih ne afirmiše estetske korekcije, skupu garderobu i jaku šminku, već promene koje se dešavaju neminovno. Osim toga, fokus je i na izgradnji samopouzdanja kod osoba koje su u najosetljivijem dobu života.

Izazov je veoma lepo prihvaćen, a u njemu je do sada uzelo učešće čak 400.000 mladih ljudi, deleći svoje fotografije i videe, pokazujući koliko su se promenili.

Neki od njih su smršali, postali mišićavi, promenili frizuru ili rešili probleme sa licem, podsećajući da ni ova "čudna" životna faza poznata kao pubertet, ne traje zauvek.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA