Najvrelija baka (50) na svetu otkrila tajnu svog izgleda: Jedna njena navika je posebno iznenađenje

Uz režim ishrane koji je popularan i na našim prostorima, Đina je uvela ritual bez kog ne može da zamisli dan

  • 12
Gina Stewart Foto: Instagram/worldshottestgrandma

Đina Stjuart (50) poznata je po mladalačkom izgledu koji neguje zahvaljujući zdravom životnom stilu. Dobila je nadimak „najvrelija baka na svetu“ zbog izgleda koji prkosi godinama, a mnogi često misle da je Đina daleko mlađa.

Na Instagramu je prati oko 300.000 ljudi, a fanovi je konstantno zapitkuju kako je uspela da zaustavi vreme i ostane u najboljim godinama.

- Ispijanje zelenog čaja jedan je od načina da budem zdrava – otkrila je Đina.

- Svakog dana popijem po jednu šolju, i nije bitno da li je čaj hladan ili topao. Zeleni čaj obezbeđuje brojne zdravstvene benefite, jer je krcat antioksidansima. Dobar je za kožu i usporava starenje.

Zdravstveni stručnjaci podržali su Đinu u navici da ispija zeleni čaj i pojasnili da ovaj napitak čini da koža bude blistavija, a mentalne sposobnosti na visokom nivou.

Umesto skupih preparata, Đina za negu kože koristi ulje šipurka.

- To je moj botoks u boci, moje tajno oružje. Ulje šipurka hidrira kožu i čini da ten bude svetliji – tvrdi najvrelija baka na svetu.

Kad je reč o ishrani, Đina striktno vodi računa i pridržava se pravila keto ishrane - jede proteine životinjskog porekla, uz salate od svežeg povrća, a tek ponekad zasladi se kockicom crne čokolade.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA