≫ 

Smršao je 100 kg bez pomoći nutricionista i trenera: Ovo je tajna njegovog uspeha

Mladi tata se godinama mučio zbog viška kilograma, ali je u jednom trenutku shvatio da je preterao i da mora da promeni način života

  • 1

Džoni Zolton (31) godinama se borio sa viškom kilograma, a  stvari su se dodatno zakomplikovale kada je ostao bez majke.

- Prestao sam da treniram, okrenuo se video igricama i jeo sam samo nezdravu hranu - rekao je Džoni.

Neaktivan životni stil i nezdrava ishrana doveli su do toga da je Džoni sa 25 godina imao 200 kilograma.

- Osećao sam se beskorisno. Jednog dana izveo sam decu napolje i shvatio da nemam daha. Lovio sam vazduh. Pomislio sam da moram nešto da promenim zbog svoje dece ili ubrzo neću više biti sa njima - rekao je on.

Svest o tome da je preterao sa kilogramima i da se jedva kreće i diše naterale su ga da promeni dotadašnji stil i način života.

- Tog dana sve se promenilo. Počeo sam da treniram i fokusirao sam se na kardio vežbe. Promenio sam način ishrane  i bazirao sam svoj jelovnik na jajima, piletini, pirinču i brokoliju. Na kraju sam se prebacio na keto dijetu - deli Dzoni svoje iskustvo.

On navodi da na početku nije bilo lako.

- Morao sam da naučim koliko se ugljenih hidrata nalazi u kojim namirnicama. Kad sam to shvatio, postalo je lakše. Volim jaja, uživam u crvenom mesu -  ističe ovaj muškarac, koji je uspeo da ovim načinom ishrane uz vežbanje prepolovi telesnu težinu.

Johnny Zolton smršao Foto: Facebook/Johnny Zolton

- Trenutno imam 100 kilograma, prepolovio sam težinu uz ovaj režim ishrane i vežbanja za šest godina - reko je on i dodao da još ne planira da prekine dijetu.

Džoni je, kako kaže, uspeo da smrša bez trenera i nutricioniste.

- Vodio sam  se isključivo materijalima koje sam pronalazio na Jutjubu i Reditu. Dokazao sam pre svega sebi, a i  svima da je velika promena moguća - zaključio je Džoni Zolton.

Video: Ovako hrskavu slaninicu nikada niste jeli: Verovali ili ne, savršena je i za mršavljenje!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    10. jun 2021 | 17:16

    Keto ishrana je top, čak imate kod vas vrhunske keto poslastice

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA