≫ 

Izvadila je 4 rebra i ubrizgala 500 doza botoksa: "Htela sam da ličim na Kim, sad se gorko kajem"

Dženifer je na estetske intervencije potrošila pola miliona evra

  • 11
Jennifer Pamplona Foto: Instagram/jenniferpamplona

Model Dženifer Pamplona potrošila je pola miliona evra na plastične operacije da bi izgledala kao njen idol Kim Kardašijan.

Ova danas dvadesetosmogodišnja devoka imala je, kako kaže, 17 godina kada je ubedila baku da potpiše dokument koji joj je omogućio povećanje grudi.

Među najsmelijim operacijama kojima se podvrgla bilo je uklanjanje četiri rebra, a onda i 10 intervencija povećanja zadnjice, tri operacije grudi, dve operacije nosa…

Imala je i 40 punjenja usana za 10 godina, kao i punjenje obraza, brade, inetervenciju podizanja lica, intervencije na kapcima... Kaže da je primila čak 500 doza botoksa.

- Žao mi je što sam obavila prvu operaciju, nisam bila dovoljno zrela da razumem implikacije odlaska pod nož - iskrena je manekenka.

Zamalo da ostane bez noge

Dženiferine operacije nisu prošle bez rizika. Ona ​​tvrdi da joj je zadnjica tempirana bomba zbog količine silikona i masti koje su u nju ubrizgane.

Takođe ove godine, plašila se da će izgubiti sposobnost hoda zbog infekcije noge, koja je bila posledica operacija.

- Srećna sam što sam živa, provela sam više od 20 dana u krevetu i moje telo je moralo da se bori svih ovih toksina u njemu - rekla manekenka.

Ona je sada svesna šta je uradila i izbegava bilo kakve zahvate, ali mora da poštuje određene procedure kako bi zadržala postojeći izgled.

Njena misija je sada odvrati mlađe žene da ne idu pod nož, kao i to da promoviše prirodan izgled. Takođe, Dženifer upozorava da bi svako ko se bori protiv nesigurnosti trebalo to da čini na druge načine, a ne promenom fizičkog izgleda kod estetskih hirurga.

- Savetujem devojkama i ženama da se ne operišu jer to ne rešava njihove probleme, a lako mogu postati zavisne od estetskih intervencija - istakla je Dženifer.

Video: Ove holivudske zvezde su izvadile silikone, među njima je i Kajli Džener

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danijel

    14. jun 2021 | 17:32

    Koliko ograničen trebaš biti da bi se trudio da ličiš na nekoga?! 🤦🏻‍♂️

  • ..

    14. jun 2021 | 19:01

    Koji mozdani nedostatak imaju ove devojke koje se odluce da budu plasticne i izvestacene?

  • Draza

    14. jun 2021 | 17:42

    Pa sta,sada si punjena pljeskavica🤗

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA