≫ 

Smršao je 80 kg za godinu dana: Stao u jednu nogavicu pantalona koje je nosio dok je bio gojazan

Nes je uspeo da za godinu dana izgubi više od polovine telesne težine

  • 0
Nes Chedtragull Foto: Facebook/Nes Chedtragull

Muškarac sa Tajlanda šokirao je internet nevovatnom transformacijom, tako što je prepolovio telesnu težinu za godinu dana.

Nes Čatragel uspeo je da skine 80 kilograma i od gojaznog muškarca pretvorio se u mršavog mladića.

Objavio je nekoliko fotografija kada je bio gojazan, a onda je pokazao kako izgleda danas. Pozirao je i u pantalonama koje je nosio na početku polaska na dug put mršavljenja i koje jasno dokazuju da je imao duplo veću kilažu.

Kada je smršao, uspeo je da stane ceo u jednu nogavicu od pantalona koje je nosio kada je bio gojazan.

Nes je otkrio da je sa 156 kilograma spao na 75. Bio je gojazan još od detinjstva, a odluku da smrša doneo je zbog sve većih teškoća sa hodanjem i spavanjem.

Iz ishrane je izbacio prženu hranu, grickalice i šećer. Svakodnevno je šetao po sat do dva i tako se pripremio za intenzivnije vežbanje.

- Svako bi trebalo da odabere oni što mu najviše odgovara od sportskih aktivnosti, bilo da je to vožnji bicikla, hodanje, trčanje ili vežbe u teretani. Ishrana je takođe važna, kao i odluka da li želite da budete u dobroj formi. Podržavam  sve one koji hoće da se uhvate u koštac sa svojom težinom. Telesno zdravlje je vrlo važno - poručio je u jednoj objavi.

Nesova objava je skupila 12.000 lajkova, a podeljena je 2.700 puta. Dok su mu mnogi čestitali na rezultatu, neki su rekli da je nerealno skinuti 80 kilograma u samo 12 meseci.

Video: Stefan je smršao preko 100kg, evo i kako

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA