≫ 

Roditelji joj kupili solarijum, sunča se 20 minuta dnevno: Iz kuće ne bih izašla da nemam taman ten

Uprkos upozorenjima stručnjaka o štetnosti solarijuma, kaže da ne bi izlazila više iz kuće kada ne bi mogla da se sunča

  • 12

Za Tejlor Hamfri (18) iz Engleske život je dobio novi smisao kad je po prvi put otišla u solarijum. Tad je otkrila da je osunčano telo najvažniji deo njenog izgleda, pa već skoro godinu dana svakodnevno provodi po 20 minuta pod "veštačkim suncem" u svojoj kući.

U solarijumu je prvi put bila čim je napunila 18 godina, i po sopstvenom priznanju, odmah se zaljubila u svoju osunčanu boju kože. Odmah je pitala roditelje da joj kupe solarijum. Ispunili su joj želju, a Tejlor kaže da bi pala u depresiju kada ne bi mogla da se sunča svaki dan.

- Prvi put sam otišla u solarijum čim sam napunila 18 godina i odmah sam se zaljubila jer imam maslinastu boju kože i rezultati se primećuju istog trenutka - kaže Tejlor. - Zato sam pitala roditelje da mi kupe jedan i oni su se složili. Bila sam presrećna. U početku sam se sunčala po 8 minuta dnevno, a onda sam tokom nekoliko meseci došla do 20 minuta dnevno. Koristila bih ga i duže, ali je preporučena maksimalna minutaža upravo ta.

Uprkos upozorenjima stručnjaka o štetnosti solarijuma, Tejlor kaže da ne bi izlazila više iz kuće kada ne bi mogla da se sunča.

Na društvenim mrežama ova devojka je privukla veliku pažnju, a mnogi su je optužili da pokušava da se pretvara da je druge boje kože.

- Nekoliko njih mi je napisalo da bi trebalo da obrišem naloge na društvenim mrežama, ali ja ih ignorišem jer se u solarijumu sunčam zbog svog samopouzdanja. Obožavam da nosim svetlu odeću, jer ona ističe moj taman ten.

Usled epidemiološke situacije u Engleskoj mnogi saloni koji imaju solarijum bili su zatvoreni, a Tejlor kaže da joj je to teško palo.

- To je bilo užasno. Nisam želela niko da me vidi, a kada bih izlazila iz kuće nosila sam veoma jaku šminku. Znam da postoje zdravstveni rizici zbog korišćenja solarijuma, ali postoji rizik i od konzumiranja cigareta i alkohola, pa ljudi i dalje puše i piju. Svoj život ne bih mogla da zamislim bez solarijuma - zaključila je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gaga

    16. jun 2021 | 17:30

    Ovo ima 18 godina!?Sacuvaj Boze izgleda kao da ima 38god.sta rade ta deca od sebe; a ti roditelji jos to podrzavaju,strasno eto....

  • M-78

    16. jun 2021 | 17:08

    Devojko plasis me...nemoj ni da izlazis iz kuce...najbolje za tebe😂

  • goran...

    16. jun 2021 | 19:13

    e da su ti kupili motiku pa da provedes koji dan na njivi,kakvu bi ti boju imala...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA