≫ 

Dečak (8) rukuje makazama kao veliki: Frizer i šminker već 2 godine, Džang je pravi profesionalac

Dečak, inače, pomaže svojim roditeljima u salonu u jednoj kineskoj provinciji

  • 0

Osmogodišnji Džang Hongki je dečak iz Kine, koji je još u četvrtoj godini počeo da radi kao šminker i frizer. Njegove veštine došle su do izražaja u šestoj godini, kada su video-snimci u kojima je prikazano kako on šminka, šiša i pravi frizure postali viralni.

Dečak, inače, pomaže svojim roditeljima u salonu u jednoj kineskoj provinciji. Džangu su u početku pomagale starije kolege, dok sada radi potpuno samostalno.

Njegovi roditelji posao vode već 8 godina, a video-snimke kako mali Džang radi delili su na jednoj kineskoj društvenoj mreži, gde ih prati više od 1,5 miliona ljudi.

Džangova sposobnost je da sa lakoćom i preciznošću upravlja frizerskim alatima, pa i time impresionira i klijente i pratioce na internetu.

Makazama, brijačima, češljevima, četkama i fenom on rukuje neverovatnom spretnošću. On čak sam stilizuje i svoju kosu i sa tako malo godina je pravi stručnjak u svom poslu.

Video: Čudo iz Šandonga: Kung fu devojčica pokorila internet

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA