Viviscal: Najbolje rešenje za obnovu kose na svetskom tržištu, a sada dostupno i u našoj zemlji!

Da li ste vi jedni od onih koji iz dana u dan gleda kako vam dlake opadaju dok četkate svoju kosu i nalazite ih svuda oko sebe - na radnom stolu, jastuku, odeći, u kupatilu, čak ponekad i u hrani?

  • 1
Viviscal Foto: Viviscal / Shutterstock

Blago proređivanje postaje očigledno i shvatate da gubite kosu.

Nema mesta panici jer rešenje postoji i sada je dostupno i u našoj zemlji.

Možete da unapredite rast svoje kose, ali isključivo delovanjem spolja i iznutra.

Kao što hranite svoje telo, isto tako morate da nahranite i svoju kosu.

Dakle, koju vrstu vitamina možete uzimati da biste podstakli rast svoje kose, bilo da želite da sprečite njeno opadanje ili da joj pomognete da ponovo izraste?

Ili još bolje, ako vaša kosa još uvek nije počela preterano da opada, koje vitamine sada možete uzimati preventivno kako biste na vreme sprečili gubitak kose?

Vitamini za rast kose

Da bi naše telo uvek bilo u najboljem stanju, moramo da unosimo dovoljno vitamina, minerala, aminokiselina i drugih hranljivih sastojaka. Kao i svaki drugi organ ili deo našeg tela, našoj kosi su potrebne ove hranljive materije da bi ostala jaka i zdrava sa pravilnim ciklusom rasta.

Međutim, većina nas to ne čini redovnom ishranom, pa kosa prepoznaje nedostatak ovih hranljivih materija - vitamina za kosu.

B-kompleks

Vitamini B grupe dokazano sprečavaju gubitak kose. Takođe pomažu u rastu kose i neophodni su za zdravu cirkulaciju. Neki vitamini B grupe se moraju u potpunosti uneti hranom ili suplementima, jer ih ljudsko telo ne može samo sintetisati.

Biotin

Biotin (vitamin B7) zaslužuje posebno mesto kada je u pitanju rast kose. Takođe je vitamin B grupe, ali njegov značaj u ulozi rasta kose se nikako ne može preceniti. Iako može da se unese putem hrane, istraživači su utvrdili da bi trebalo uneti hiljade kalorija kako bi se dobila adekvatna količina biotina da se napravi poboljšanje u rastu kose.

Zato je biotin neophodno unositi putem suplemenata. Dokazano je da promoviše rast kose i presudan je za sprečavanje isušivanja kose. Kada se biotin uzima sa cinkom aktivno sprečava opadanje kose.

Vitamin C

Vitamin C je prirodni antioksidans i pomaže u održavanju zdrave kose. Pomaže u sintezi kolagena i podstiče apsorpciju vitamina B12, kao i gvožđa.

Gvožđe

Gvožđe pomaže u jačanju cirkulacije i prenosi kiseonik do korena kose, što pomaže kosi da raste brže. Poznato je da nedostatak gvožđa može dovesti do opadanja kose.

Kako je anemija usled nedostatka gvožđa prilično česta, vodite računa o unosu ovog elementa.

Proteini za rast kose - Amino Mar kompleks

Jasno vam je da su proteini presudni za rast kose, kao i za rad svake naše ćelije. Oni su gradivni element dlake i stoga nedostatak proteina vodi do gubitka kose. Unošenjem dovoljno proteina obezbeđujete telu neophodne gradivne elemente za svoju kosu.

Da li ste ikad razmišljali o značaju morskih proteina za rast kose?

Ustanovljeno je da je Amino Mar kompleks, jedinstveni morski kompleks proteina, ključan za rast kose.

Da li vas zanima koji proizvod sadrži sve ove navedene sastojke?

Viviscal suplementacija i preparati za negu kose sadrže sve ove neophodne vitamine i hranljive sastojke, koji dokazano održavaju pravilan ciklus rasta dlake.

Viviscal Maximum Strength je vitaminski suplement za rast kose, namenjen ženama, koji može da se pohvali jedinstvenim sastavom na tržištu.

Viviscal Foto: Viviscal

Sadrži sve gore pobrojane hranljive vitamine i minerale i redovnom upotrebom čini kosu zdravom i bujnijom.

Neophodno je tokom perioda od minimum 3-6 meseci uzimati 2 tablete dnevno, a nakon isteka ovog perioda možete uzimati 1-2 tablete dnevno po potrebi radi održavanja zdravlja svoje kose.

Viviscal Profesional je jedinstvena i naročito obogaćena vitaminska suplementacija za regeneraciju kose. Namenjena je i muškarcima i ženama koji imaju intenzivnije ili dugogodišnje opadanje kose.

Viviscal Foto: Viviscal

Osim suplemenata za oba pola, u ponudi su i šampon, regenerator i eliksir za kosu (svi su u funkciji regeneracije dlake, promocije rasta kose, ali i održanja zdrave kože glave)

Viviscal Gorgeous Growth densifying šampon aktivno čisti kosu i teme glave, čineći da vaša kosa izgleda punija i gušća. Ostavlja kosu prožetu osvežavajućim mirisom koji dugo traje. Baziran je na unikatnom Ana-Tel kompleksu koji ima izuzetno povoljno dejstvo na dlaku.

Viviscal Gorgeous Growth Densifying regenerator je namenjen ženama koje imaju problema sa kontinuiranim opadanjem kose, ali i sa slabom, krtom dlakom i nedovoljnim volumenom kose.

Ovaj regenerator u kombinaciji sa šamponom redovnom upotrebom održava teme glave zdravim stvarajući optimalnu sredinu za rast nove kose i sprečavanje opadanja postojeće. Njegova formula bogata svim vitaminima i mineralima koji su potrebni kosi za zdrav i normalan rast, hrani kosu od korena pa do vrhova dajući joj mekoću i olakšavajući raščešljavanje.

Viviscal Foto: Viviscal

Viviscal Gorgeous Growth Densifying Elixir je jedinstveni preparat koji kosi daje instant bujnost i volumen tankoj beživotnoj kosi. Preporučuje se za upotrebu na svim tipovima kose gde je kvalitet kose primetno lošiji ili kosa opada u većim količinama. Ishranjuje dubinski kosu pružajući joj sve potrebne vitamine i minerale za rast.

ZASTO VIVISCAL?

TRADICIJA

Viviscal preparati postoje na trzištu vec 25 godina i za to vreme su obezbedili vodeću poziciju među suplementima za obnovu kose. Ideja o upotrebi proteina iz mora dolazi iz istraživanja koja je nacija sa najboljom kosom te je ustanovljeno da su to inuiti - narod čiji je način ishrane baziran na konzumiranju plodova mora. Otuda počinje upotreba ovih morskih proteina za vitaminski suplement za obnovu kose - Viviscal.

ISPITANOST

Viviscal vitaminski suplementi predstavljaju klinički najispitaniji brend vitamina za kosu. Sa vise od 30 naučno-istrazivačkih studija iza sebe, Viviscalova primena je dokazana kod naslednog opadanja kose, akutnog opadanja kose i auto-imunog opadanja kose te su to indikacije gde se najvise premenjuje. Takođe ga mogu koristiti i oni koji nemaju opadanje kose, ali žele da poboljšaju izgled svoje kose.

EFIKASNOST

Sve kliničke studije o primeni Viviscala su dokazale njegovu efikasnost, a o tome svedoci veliki broj pacijenata, kako u svetu, a od nedavno i u našoj zemlji.

DŽET SET

Viviscal je prepoznatljiv i kao vitaminska suplementacija koju koriste poznate ličnosti o čemu su otvoreno govorile. Na listi onih koji uzimaju Viviscal su Dženifer Aniston, Kejt Vinslet, Gvinet Paltrou, Majli Sajrus, Sintija Nikson i mnogi drugi. Takođe, veliki broj lekara otvoreno hvali i preporučuje ove preparate.

Jennifer Aniston, Dženifer Aniston Dženifer Aniston; Foto: Tanjug/AP

Viviscal preparati – Zdravlje za vašu kosu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA