Imala je 120 kilograma, a onda se prepolovila: Iz ishrane izbacila samo jedan proizvod

Bila je zavisna od gaziranih pića, a onda je rešila da stane na kraj svom poroku

  • 2

Bruk Mils (29) iz Londona, imala je problem sa viškom kilograma, a to sve samo zato što je svaki dan započinjala sa limenkom gaziranog pića.

Umesto da u svojoj ishrani ima raznovrsne obroke, ona je hranu zamenjivala sa dva litra gaziranog soka, od kojeg je na kraju postala zavisna.

- Imala sam užasne promene raspoloženja, ako ne bih popila neki sok - kaže ova žena.

Bruk je posle određenog vremena počela da oseća zdravstvene tegobe, pa je skupila hrabrost da poseti doktora i povede računa o svom zdravlju.

Iznenadila se kada joj je doktor rekao da unosi dva puta veću količinu šećera od preporučene.

- Nisam mogla da verujem kada sam saznala da dva litra gaziranog napitka sadrži 20 kesica šećera. Tada sam odlučila da moram da menjam svoj način života - priseća se Bruk.

Kako novodi, nije samo gazirano piće bilo problem, već i brza hrana na koju je nedeljno trošila više od 100 evra.

- Uvek mi je bilo lakše da naručim picu ili nešto od brze hrane, na to sam verovatno trošila i više od 100 evra nedeljeno - rekla je ona.

Posle posete doktoru, Bruk se odlučila na drastične promene. Počela je da se zdravo hrani i trenira i u potpunosti se rešila loših navika iz prošlosti, a prva stvar koju je izbacila iz ishrane bila su gazirana pića.

- Prejedanje i gazirani sokovi su počeli da utiču na moje mentalno zdravlje. Bila sam depresivna i mrzela sam svoje telo, a nisam ništa radila po tom pitanju - ispričala je Bruk.

Ona kaže da je sada potpuno nova osoba, puna života i elana.

- Ko bi verovao da ja sada pomažem ženama širom sveta da smršaju i regulišu ishranu. Sada sam druga osoba, nikada se više ne bih vratila na staro - zaključila je ova žena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA