≫ 

Influenserka privremeno oslepela zbog tetoviranja očnih jabučica, stavila vampirske zube, pa nestala

Do sada je potrošila više od 23.000 evra na tetovaže i pirsinge

  • 15
Amber Luke Printskrin: Youtube/ambs luke

Manekenka Amber Luk (25) iz australijskog Velsa odlučila je 2017. godine da u potpunosti promeni svoj fizički izgled. Nedugo pre toga ova devojka je bila kao i svaka druga tinejdžerka - volela je izlaske i druženje, ali onda je njena ljubav prema tetovažama prerasla u opsesiju.

Skoro svaki milimetar njenog tela sada je prekriven sa više od 200 tetovaža, a kako na telu više nije imala mesta za njih, odlučila je da istetovira očne jabučice u svetlo plavu boju. Ta odluka koštala ju je više nego što je ikada mogla da pretpostavi - Amber je privremeno oslepela na oba oka.

Njeni najbliži su se ponadali da će je privremeno slepilo opametiti i da će stati sa tetoviranjem i pirisinzima, ali Amber ih je veoma brzo uverila u suprotno.

- Ne kajem se zbog te odluke - kaže Amber.

- Nemojte da vas moj slučaj odgovori od tetoviranja jabučica. Ako se pravilno uradi, ne bi trebalo da imate problem. Bitno je da sam sada OK.

Amber je pre više od godinu dana najavila da će staviti vampirske zube. Rečeno - učinjeno.

- O tome maštam još kao dete - podelila je Amber svoj san pre nego što ga je pretočila u stvarnost.

Do sada je potrošila više od 23.000 evra na tetovaže i pirsinge.

- Ne planiram da stanem. Ne nanosim nikome štetu. Radim ono što volim i ako me to natera da ujutru ustanem i budem srećna osoba, neka bude tako - ispričala je ova devojka.

Prilikom TV gostovanja Amber je naglasila kako je sigurna da njena opsesija proizilazi iz depresije, koja joj je dijagnostikovana kada je imala 14 godina.

- Opesesiju bizarnim modifikacijama tela prvi put sam razvila kada sam imala 16 godina, a dve godine pre toga postala sam pravi zaluđenik za tetovaže. Međutim, bila sam previše mala da bih radila te stvari na telu, ali čim sam napunila dovoljan broj godina i zaradila novac, uradila sam ono o čemu sam dugi niz godina maštala - zaključila je Amber.

Zahvaljujući dokumentovanju transformacije svog tela na društvenim mrežama, Amber je postala influenserka i imala nekoliko sponzora koji su je finansirali.

Međutim, u oktobru 2020. nestala je sa društvenih mreža. Čak je i na fan stranicama koje slave njenu transformaciju ukinuta mogućnost komentarisanja prethodnih objava.

Video: Lele baš nezgodno pocepala pantalone: Ovoj tiktokerki se smejao čitav svet

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA