Bila je žrtva vršnjačkog nasilja, pa je potrošila 40.000 evra na promenu izgleda: Momci me se plaše

- Vikali su da sam ružna, gurali su me i ignorisali - rekla je Selin

  • 7

Selin Sentino je švajcarski Instagram model i influenserka o kojoj se već mesecima raspravlja na društvenim mrežama. Njene fotografije, nastale pre svih operativnih zahvata koje je imala, dospele su u javnost, a ona je postala glavna tema.

Naime, na svom Instagram nalogu objavila je fotografiju povodom izazova #10yearschallenge, a više od 350.000 pratilaca, koji svakodnevno komentarišu njene objave, nisu mogli da poveruju da je na slikama zapravo ista osoba.

Kako je rekla, u periodu kada je slika nastala bila je tinejdžerka i zbog svog izgleda našla se na meti okrutnog vršnjačkog nasilja.

- Svakodnevno su me maltretirali u školi i uvek je bilo nešto novo - ili sam izgledala kao dečko jer nisam imala grudi, ili mi je zadnjica bila prevelika, deca su mi govorila da mi je lice užasno, da mi je stil ružan, nijedan deo mene nije bio dobar, toliko su bili zlobni - požalila se Selin.

- Vikali su da sam ružna, gurali su me i ignorisali. Nisam imala priliku da pokažem da sam sjajna osoba, videli su samo "ružnu Selin". Nikad nikome nisam rekla za to, jer me je bilo sramota. Ali, svi u školi su znali da ne želim da se vraćam u školu. Stalno bih se pravila da sam bolesna da ne bih išla u školu.

Céline Centino

Selin Sentino pre i posle estetskih korekcija - Foto: Instagram/ccentino

Promenu je započela filerima na usnama, posle čega je korigovala jagodice, da bi potom usledile i ostale operacije, poput grudi, zbog kojih je danas svi gledaju sa uzdahom.

Na sve to, potrošila je više od 40.000 evra.

- Želela sam ponovo da budem srećna, pa sam promenila izgled, operisala sam sve što mi se na meni nije svidelo. Živimo u vremenu kada možemo nešto da promenimo ako nam se ne sviđa, pa sam iskoristila to - rekla je ona.

Kaže i da se sada oseća dobro, da je snažnija i da je nije briga šta ljudi pričaju o njoj, te ističe da muškarci doslovno lude zbog njenog izgleda. Međutim, tvrdi da joj novi izgled nije doneo i ljubav. Selin otkriva da je bez emotivnog partnera čitavih sedam godina.

- Kada izađem, momci gledaju u mene, ali kada im se osmehnem nikada mi ne priđu. Ako su pijani možda se usude da mi kažu "ćao", ali to je sve - kaže Selin.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Праведник

    6. jul 2021 | 17:59

    И онда, кукала ти мајка, добијеш, не дај Боже, дете са овом пластикаром и испадне гремлин. На жалост, не може да се скине све пре спавања да видиш шта те чека...

  • Jana

    6. jul 2021 | 17:52

    Nesigurnost se leči plastičnim operacijama 🤔

  • Džoni

    6. jul 2021 | 18:40

    Pa naravno da te se momci plaše,kad izgledaš ko spodoba...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA