Ima 72 godine, a izgleda kao da ima 40: Koja je tajna mladolikosti ovog čoveka?

Njegov mladoliki izgled nije stvoren preko noći

  • 9

Zinman Jang (72) je kineski bodibilder, koji je uspeo da zadrži neverovatno mladoliki izgled zahvaljujući navikama kojih se pridržava. Kako sam kaže, vežbanje mu je mnogo pomoglo da živi zdrav život.

Veteran u bodibildingu, Zinman je ovim sportom počeo da se bavi davne 1984. godine.

Jang nije nepoznat svetskoj javnosti, ali je u fokus ponovo dospeo pošto je njegov video postavljen na društvenu mrežu Redit, uz komentar da izgleda kao da ima 30 ili 40 godina.

Ovakav opis otvorio je debatu u komentarima, pa su mnogi pisali da ne izgleda kao da je mlađi 40 godina, ali da svakako izgleda neverovatno za godine koje ima.

- Nemoguće da ima 70 godina, mogao bi da prođe kao neko ko ima 50. Istini za volju, izgleda bolje i od pojedinaca koji imaju 40 godina - napisao je jedan korisnik ove društvene mreže.

- Čovek koji ima 70, a izgleda kao da ima 30 godina zagovara svakodnevno vežbanje. Možda to i nije toliko loše koliko se misli - bio je jedan od komentara.

Mladoliki Kinez Zinman Jang, mladoliki Kinez - Foto: Printscreen/Youtube@Change Production

Ipak, Jangov mladoliki izgled nije stvoren preko noći. Svojevremeno je ovaj vremešni sportista za jedan kineski medij otkrio da strogo živi zdravim životom i da redovno trenira.

- Zahvaljujući disciplini imam rezultate u bodibildingu i zato promovišem trening i zdrav život ljudima - rekao je on i dodao da se odlično oseća, s obzirom na godine koje ima.

- Imam normalan pritisak, a sastav kostiju mi je kao kod osobe od 30 godina - podelio je tada Jang, kome ni lekari ne bi dali godine koje ima.

On je tada otkrio i neke detalje svoje ishrane, pa je rekao da za doručak jede od šest do osam jaja.

- Obično uz to jedem paradajz, krastavac, ovsenu kašu i pileća prsa. Tako se hranim već 10 godina - objasnio je Zinman.

- Upamtite moje reči, treniraću jednako i sa 80 - zaključio je on u razgovoru za kinesku televizuju, prenosi Mirror.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA