Glumica na 350 estetskih zahvata potrošila 850.000 evra: "Kajem se, operacije donose nove probleme"

Ona je do sada imala 18 operacija grudi, 11 puta je operisala nos, zadnjicu, a izvadila je čak i rebra

  • 2

Bivša engleska manekenka i glumica Ališa Duval (43) imala je 350 estetskih zahvata na telu, na koje je potrošila više od 850.000 evra. Prošle nedelje je, u pokušaju da sačuva svoje lice, podvrgnuta operaciji vađenja implanta, što je podrazumevalo i lomljenje vilice na dva mesta. 

Ališa je osuđena na to da do kraja života ubrizgava botoks na svakih šest meseci, kako bi sprečila da joj jedna strana lice padne.

- Operacije koje sam imala se ne anuliraju. Zajedno sa njima dobijate i probleme i morate da ih rešavate. Mišić na jednoj strani mog lica ne funkcioniše, desilo se da du ga tokom liftinga lica presekli. To znači da moram do kraja života jednom u šest meseci da stavljam botoks. U suprotnom, izgledaću kao da sam imala šlog - ispričala je Ališa.

Međutim, ona se sada kaje zbog operacija i zahvata koje je imala i želi da probudi svest kod mladih i da im stavi do znanja da su najlepše kada su svoje i prirodne. Ona i njena starija ćerka Džordžija (26) žele da upozore druge žene da ne pronalaze utehu u plastičnim operacijama.

- Moje najveće dostignuće u životu su moje ćerke. Ne želim da prave iste greške kao i ja - rekla je bivša manekenka.

Ona je do sada imala 18 operacija grudi, 11 puta je operisala nos, zadnjicu, a izvadila je čak i rebra. Od estetskih operacija odustala je 2011. godine, kada je rodila najmlađu kćerku.

Ališa se prošle godine u junu suočila sa velikim medicinskim problemom. Naime, implanti u njenoj levoj dojci su se inficirali.

- Mislila sam da imam toplotni udar. Moja dojka je bila duplo veća nego inače i zacrvenela se. Nisam mogla da se pomerim, samo sam sedela i mislila da ću umreti - priseća se ona.

Doktor je prepisao antibiotike i dijagnostikovana joj je sepsa. Čak ni tu nije bio kraj njenim komplikacijama jer je ubrzo došlo do oticanja limfne žlezde. Srećom, utvrđeno je da nije reč o kanceru.

Pred njom je sada, kako kaže, teška odluka, da li da izvadi silikone ili da ih samo zameni novim, što bi radije da izbegne.

- Moje grudi su tempirana bomba. Ako ih izvadim, ostaće mi koža i biću praktično defomirsana. Moraš da imaš veoma jaku ličnost da bi promenio svoj oblik tela, onakvog kakvo je još od 17. godine. Mislim da još uvek nisam spremna na to - bila je iskrena ova žena.

Ona je prokomentarisala i starletu Kejti Prajs, koja ne odustaje od plastičnih operacija, a Ališa kaže da saoseća sa njom.

- Saosećam sa njom. Dođeš do tačke u životu kada moraš da nastaviš sa svojim životom. Nisi više model. Probudiš se jednog jutra i shvatiš da imaš 43, a ne 23 ali neki ljudi to ne mogu da prihvate starenje, i mislim da se njoj upravo to dešava - zaključila je Ališa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Silvija

    24. jul 2021 | 13:15

    Zaboravila si mali mozak ,posti ti je veliki mozak davno unisten od svih operacija.Jos malo pa ces izgledati kao zaba na suvom.

  • Eto!

    24. jul 2021 | 15:17

    Ono, kad se zena rodi blesava, pa joj neko jos da i pare!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA