4 moderne ideje za letnji manikir: Neon nokti su ponovo u trendu, a žene ih obožavaju

Ove sezone u fokusu su jarke boje koje ističu preplanulost

  • 0
neon nokti, manikir

Foto: Shutterstock

Sezona je godišnjih odmora i skoro svi idu na more, a žene su danima pre odlaska na letovanje puta u potrazi za savršenim manikirom koji će na preplanuloj koži izgledati prelepo. 

Neon boje na noktima se nalaze u samom vrhu trendova za letnju sezonu.

Nokti su uvek bili "poligon" na kom se najlakše i najekonomičnije eksperimetisalo. Nije ni čudo što važi pravilo da dobar manikir može da zameni nakit i i uravnoteži stajling.

Najpopularnije neon boje ovog leta su fluorescentno žuta, jarko narandžasta, mint i roze, a ovo su 4 manikira koji vam mogu poslužiti kao inspiracija.

1. Žuto-beli ombre nokti

 

Ombre je jedan od najpopularnijih načina za kombinovanje boja, a leto 2021. ne može da prođe bez upečatljivog manikira u neon nijansama.

2. Animal print

 

Motiv koji nikada ne izlazi iz mode, bar kada su nokti u pitanju jeste popularni leopard print. Ovaj print je postao pravi trend, a u kombinaciji s neonskim bojama deluje zaista efektno.

3. Žuto-narandžasti ombre

 

Ukoliko želite da vaši nokti budu upečatljivi, predlažemo da tokom leta smelo kombinujete žutu i narandžastu sa zanimljivim motivima. Tropski motivi su uvek dobar izbor i sa njima nikada ne možete da pogrešite.

4. Mint nokti

 

Mint nokti su godinama jedan od omiljenih manikira tokom toplih meseci. Ova boja lepo izgleda i na dugim i na kratkim noktima, pa je zbog toga čest izbor mnogih dama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA