≫ 

Nina, Kristina i Hristina proglašene za najlepše: Održan prvi izbor za Miss Adriatic Srbije u Nišu

Na nacionalnom izboru odabrane su tri devojke koje će predstavljati Srbiju na Miss Adriatic Evrope koji se od 1997. održava u Hrvatskoj, u Marini Frapa

  • 0

Miss Adriatic Srbije, nacionalni izbor po prvi put organizovan u Srbiji, održan je 23.07. u Nišu, u hotelu "Vilin".

Miss Adriatic Srbije je nacionalni izbor za najlepšu devojku, tačnije Miss Adriatic Srbije, prvu pratilju i drugu pratilju, koje će predstavljati Republiku Srbiju na Miss Adriatic Evrope koji se od 1997. održava u Hrvatskoj, u Marini Frapa.

Za ove laskave titule takmičilo se 15 finalistkinja iz cele Srbije.

Za Miss Adriatic Srbije je izabrana Nina Nikolić iz Novog Sada, prva pratilja je Kristina Spasić iz Leskovca, druga pratilja je Hristina Jerotić iz Beograda, miss fotogeničnosti je Anja Čubrić, a miss šarma je Snežana Zindović iz Beograda.

Izbor je održan pred 250 gostiju, a nastupili su Oliver Katić, Sanja Kostić i Illusion Dance studio.

Finalistkinje su blistale u kreacijama Ane Grčić, Belme Delibašić i Valentine Vidal. Koving, Transnafta AD Pančevo, Consipard, Beauty salon SELFIE i Obuća Pavle Studentski kulturni centar Niš su kao prijatelji izbora pomogli održavanje istog.

Direktorka izbora Miss Adriatic Srbije koja je i direktorka izbora Miss Adriatic Evrope, Sara Mitić kaže da je presrećna što je ovaj veliki izbor dovela u svoj rodni grad:

- Presrećna sam što je moj rodni grad bio dobar domaćin ovako velikom izboru i još sam radosnija što smo odabrali prave ambasadore lepote koje će nas predstavljati u svetu. Još jednom smo pokazali da možemo da organizujemo događaje koji mogu parirati velikim svetskim događajima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA