≫ 

Saveti za lepotu i zdravlje Milice Mandić: Pravila kojih se pridržava dvostruka olimpijska šampionka

Naša zlatna olimpijka strogo vodi računa o imunitetu i izdržljivosti, a kada je reč o kozmetici pristalica je krilatice "manje je više"

  • 3
Milica Mandic

Foto: Instagram/mandic_milica

Srpska reprezentativka u tekvondou Milica Mandić osvojila je svoju drugu zlatnu medalju na Olimpijskim igrama i oprostila se od daljih takmičenja.

Šampionka koju zbog neverovatnog uspeha zovu još i "carica Milica" i "Zlatica Mandić" važi za jednu od naših najatraktivnijih sportistkinja koja pleni harizmom i prirodnom lepotom.

Milica je otkrila svoju bjuti rutinu.

- Moja nega kože je jako jednostavna - ispričala je olimpijska šampionka.

- Kada očistim lice micelarnom vodom, umijem se prirodnim sapunom i namažem noćnu kremu. Piling tela radim jednom nedeljno i trudim se da svakodnevno mažem mleko za telo kako bi mi koža bila hidrirana.

Kad je zakoračila u tinejdžersko doba i Milica je, poput većine devojaka, od mame dobila savete za negu. Posebno pamti da bi trebalo da neguje kosu i lice, i da nikada ne preteruje sa upotrebom dekorativne kozmetike.

Sport u kom je ostvarila vrhunske rezultate iziskuje od Milice veliko prilagođavanje kako na borilištu, tako i van njega.

- Kosu zbog treninga često vezujem u punđu i tako je kidam. Ali trudim se da je maskama, raznim uljima i redovnim šišanjem krajeva oporavim od vezivanja i krzanja - podelila je Milica svoju tajnu nege kose.

Milica Mandić

Foto: Profimedia/AFP

Kad je reč o zdravlju, Mandićeva strogo vodi računa o ishrani. Hrani se po savetima nutricioniste koji joj piše plan i program ishrane. Jede ovsenu kašu, proteinske palačinke, sve vrste mesa, sladak krompir...

- Najbolja stvar u tome je što nutricionista ponekad dozvoljava nezdravu hranu, ali kad pojedem loš obrok bitno je da ostali obroci budu zdravi - otkrila je Milica.

Naša dvostruka olimpijska šampionka za jačanje imuniteta i izdržljivost koristi Cordyceps, suplement čiju formulu čini tradicionalni recept koji se od davnina u Kini koristio za osnaživanje imuniteta.

Ovaj suplement ima ogroman lekoviti potencijal i čest je odabir sportista i svih ostalih koji brinu o svom zdravlju i dugovečnosti. Sadrži 5 prirodnih sastojaka - kordiceps gljivu, reiši gljivu, žen-šen, gulan i đumbir, i to ga čini jedinstvenim na našem tržištu.

Cordyceps možete poručiti online po ceni od 2.890 dinara, a paket na akciji 3 + 1 po ceni od 8.670 dinara, uz besplatnu dostavu.

Video: Nole zbog Milice urlao više nego zbog Vimbldona: Kralj tenisa slavi pobedu carice tekvonda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA