≫ 

Njen osmeh širok je više od 6 centimetara: Oborila svetski rekord i zarađuje desetine hiljada evra

Na društvenoj mreži TikTok prati je više od 1,7 miliona pratilaca

  • 11

Amerikanka Samanta Ramzdel (31) oborila je Ginisov rekord i dobila priznanje za najveća ženska usta na svetu. Pre dve godine, Samanta je otvorila profil na društvenoj mreži TikTok kako bi mogla da deli video snimke na kojima peva ili glumi i uspela je da sakupi čak 1,7 miliona pratilaca.

Ono što je privuklo ljude da gledaju snimke, zapravo je veličina njenih usta, pa samo jednim video zapisom zaradi više od 10.000 evra.

Kako kaže, njena usta su je proslavila, a sad ih naglašava u svakom snimku.

- Pre dve godine izgubila sam 20-ak kilograma i vratila sam samopouzdanje. Krenula sam na časove pevanja i počela sam da objavljujem snimke na društvenim mrežama i na taj način sam uspela da zaradim veliku svotu novca.

Popularnost je počela da raste, a shvatila sam da svaki video u kojem izvodim nešto s ustima postaje viralan. Snimila sam čak i video u kojem odgovaram na komentare osećam li se nesigurno zbog svojih usta i taj je video postao hit - ispričala je ova žena.

@samramsdell5##duet with @guinnessworldrecords turning my biggest flaw/ insecurity into my biggest asset 😬- I love you guys!!!! ❤️❤️❤️ ##guinnessworldrecords♬ original sound - Guinness World Records

 

Samanta je oduvek tvrdila da ima najveća usta, a sada je dobila i službenu potvrdu za to. Njena usta su široka čak 6,52 centimetara.

- Imam savet za sve one koji imaju nešto neobično ili specifično, a želeli da uđu u Ginisovu knjigu rekorda, samo ću reći - uradite to. To je vaša super moć i to je ono što vas čini posebnim i drugačijim - zaključila je Samanta.

Video: Niti koristi filter, niti je povećala usta: Zbog genetskog poremećaja postala zvezda interneta

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA