≫ 

Ivana Španović je poznata po frizurama, a ove 3 joj savršeno stoje: Od obrijane glave do bujne kose

Najpopularnija srpska sportiskinja privlači mnogo pažnje i na društvenim mrežama, a u prošlosti je imala neobičan imidž koji je često menjala

  • 1

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović obezbedila je plasman u finale Olimpijskih igara u skoku udalj skokom od 7,00 metara, što je bio najbolji rezultat u čitavim kvalifikacijama.  Ivana je pored vrunskih sportskih rezultata koje godinama ostvaruje, poznata i kao neko ko voli da eksperimentiše sa stajlinzima i kosom mimo terena i treninga.

Ivana je takođe veliki zaljubljenik u tetovaže, pa tako njeno telo krase stihovi Đorđa Balaševića, karte dame i kralja, mapa sveta i jedna tetovaža na desnom kuku koju vešto sakriva, a posebno su upečatljive one na leđima.

Kako je svojevremeno ispričala njena majka Vesna Španović, nije bilo lako ispratiti Ivanin tempo života, a najveći šok je doživela kada je videla da je Ivana svoju dugu i bujnu kosu ošišala na kratko, a levu stranu glave obrijala.

Kako je kao mlada volela da menja frizuru, ništa se nije promenilo ni danas. Ivana je prepoznatljiva po čuvenoj punđi koju skoro svaki put pravi kada nastupa na sportskom takmičenju i koja je, ujedno, i najpraktičnija za izlazak na stazu.

Van terena Ivana preferira da pusti svoju dugu kosu, da je uvije u lokne ili da napravi takozvanu riblju kost, a sudeći po fotografijama koje deli na Instagramu, ona je neko ko obožava pletenice, a nosi ih i na treningu i na svečanim dešavanjima.

1. "Riblja kost" i alke 

Kako napraviti "riblju kost" i uklopiti je uz svaki stil i priliku? Ivana Španović će vam ovom fotografijom odgovoriti na to pitanje. S obzirom na to da su pletenice ukrašene alkama, ona nije preterivala sa nakitom, već je stavila samo jednostavan zlatni lančić oko vrata.

2. Mini Maus frizura

Ni puštena kosa, ni rep. Španovićeva se odlučila za nešto kompleksniji rad na glavi i iz prve podseća na Mini Maus. Ovakva frizura adekvatna je i za treniranje, a dopala se i mnogim devojkama.

3. Opuštene lokne

Ovu frizuru mogli bismo da nazovemo i "3 u 1", jer pored lokni, Ivaninu kosu krase i dve pletenice i rep. Opuštene lokne možete da napravite i sami kod kuće, uz pomoć figara ili trake za kosu.

Video: Zategnuta, vedra, intrigantna: Jaka poruka Ivane Španović konkurenciji u Tokiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA