≫ 

Frizura koju će ove sezone nositi svaka žena: 5 načina na koje možete za zavežete visoki rep

Minimalno vreme i maksimalni efekat su glavne karakteristike ove frizure

  • 1
foto Unplash Farrinni foto Unplash Farrinni

Besprekoran i vanvremenski visoki rep je skoro svakoj ženi omiljena letnja frizura. Praktična je, jer kosa ne dodiruje vrat, pa tako žene mnogo lakše podnose vrućinu, a uz to potpuno otkriva lice, kao i vrat i ključnu kost i ističe ženstvenost.

Popularnosti ove frizure posebno doprinosi njena multifunkcionalnost i činjenica da visoki rep možete da nosite i kad krenete u šetnju i kad pođete na trening u teretanu, a nežniji pol posebno raduje to što će uz samo par detalja imati idealnu frizuru za romantičnu večeru ili proslavu.

Ukoliko ne znate šta ćete sa kosom ili ne možete da stignete da sredite frizuru, vežite takozvani konjski rep koji možete napraviti na razne načine.

1. Rep zavezan maramom

Marama sa zanimljivim detaljima pretvoriće jednostavan konjski rep u modernu letnju frizuru. Ona je istovremeno modni klasik, ali i neizostavan detalj koji će učiniti da se osećate poput filmske dive ukoliko je uklopite na pravi način.

2. Frizura ukrašena šnalicama sa cirkonima

Frizeri savetuju da je za savršenu frizuru tokom leta potreban odgovarajući detalj, poput šnalica sa cirkonima. Kada frizuri dodate ovakav detalj, dodatni nakit vam neće biti potreban.

3. Visoki rep i "riblja kost"

Ova frizura je idealna, jer kosa neće štrčati na sve strane. Pletenicu ispletite na sredini glave, pa je vežite sa ostalom kosom, a rep uvijte figarom. Ukoliko ne želite da se gumica vidi, jednostavno oko nje uvijte jedan veći pramen kose.

4. Zalizani visoki rep

Visoko zavezan rep kožu glave i lica povlači unazad, tako da savršeno pristaje svakom obliku lica i ujedno vas čini mlađim. Kosu dobro zategnite i podignite u visini temena, a rep pustite da pada ravno ili ga uvijte figarom.

5. Elegantni razbrušeni visoki rep

Ako vam smeta čvrsti konjski rep na vrhu glave, izaberite niži i labaviji. Prednji deo fruzire je natapiran, a rep je blago uvijen. Ovo je idealna frizura za večernji izlazak ili neku svečanu priliku, a haljina sa otvorenim leđima u kombinaciji sa ovom frizurom će izgledati sjajno.

Video: Duga kosa u vrelim danima više nije problem: Evo kako da skratite kosu a da se ne podšišate

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zorica DJB

    2. avgust 2021 | 15:16

    Frizure su super. Nosila Sam ih kada sam imala 15 godina,I sada su ponovo u modi. Samo se vadi iz naftalina sve sto je lepo,dok ovo sto uzmisljaju sada nikada se nece vratiti. Jer nista ne valja. Modni dizajneri danas imaju slabu mastu I smisao za estetiku

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA