3 frizure koje tankoj kosi daju veći volumen i punoću: Bob je uvek u trendu

Nije lako uvek imati dobru frizuru, a tanka vlas često traži poseban pristup i način šišanja kako bi kosa izgledala bujnije

  • 1
Frizura cvetna haljina devojka žena Foto: Shutterstock

Dobra frizura svakoj ženi može da poboljša izgled i da izmami poglede prolaznika. Međutim, nije uvek lako postići da kosa izgleda bujno, posebno ako je vlas prirodno tanka.

Ali uz umeće dobrog frizera i frizuru koja odgovara obliku lica, kao i uz sitne trikove koji povećavaju volumen kose, efekat moderne i dobre frizure nije tako teško postići.

Ukoliko imate tanku dlaku i ne baš bujnu kosu, ove tri frizure su savršen izbor da vaša kosa izgleda glamurozno.

1. Frizura šišana na repove 

Optičke varke na kosi sve su popularnije, a od hit tehnika za šišanje tu je popularna repasta frizura, kao i nijansiranje kose koje uvek ostavlja utisak da je gušća.

2. Kratki bob

Čak i vrlo kratki bob ima svoje prednosti na retkoj kosi, a ključna stvar je pravilna tehnika šišanja. Ovakva frizura uvek izgleda atrakrtivno i mladalački.

3. Dve boje za bolji volumen

Tamni koren takođe odaje utisak bujnije kose, a kontrast je naglašen plavim vrhovima. Uz ovu frizuru izgledaćete mlađe, a uvek atraktivno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanka kosa

    8. septembar 2021 | 14:58

    Joj kakvi repovi na frizuri,pa to još više doprinosi ofucanom izgledu tanke i meke kose! Ne, nema te frizure koja od beživotne kose može da napravi čudo.Nema ni tih preparata.Kosu ako imaš kvalitetnu i gustu sve možeš i kako hoćeš a sa tankom kosom ti ne vredi ništa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA